|
|
|||
|
|||
![]()
Ισως και να έχει παραπάνω από 25 η σακούλα. Πάντως ανατολικη Θεσσαλονίκη δεν υπήρχαν ούτε σε καρφουρ ούτε σε Βασιλόπουλο. Λες και έψαχνα για πολύτιμους λίθους. Του Jumbo παντως δεν αξίζουν...
------------------------- Ασφαλώς έφαγαν ΤΟ βρασιμο. Πολλά νερά και χλωρίνη. Τα έχω κανα μήνα στο ενυδρείο και όλα οκευ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zairisjim : 17-10-11 στις 22:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Του Carrefour γιατί τα βάζετε στη χλωρίνη και δεν τα τρώτε πρώτα?! Υπ'όψιν Μαρινόπουλος=Carrefour, κάτι θα υπάρχει κοντά. Κάτι ακόμη, του Carrefour είναι ασφαλέστερα να μπούνε στο ενυδρείο, αφού είναι κατάλληλα προς βρώση. Του Jumbo (και άλλων μαγαζιών που πουλάνε διακοσμητικά, τουριστικά, είδη δώρων κλπ) είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι περασμένα με χημικά υλικά ούτως ώστε να καθαριστούν και να είναι πιο όμορφα στην όψη.
|
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα το σκορδο που ειχε καλυμενο απο πανω και μετα με μια οδοντογλιφιδα επιασα το κρεας που ηταν μεσα μεσα.
αφου εμεινε το κελυφος αδειο εχουν μεινη βουτηρα απο την συσκευασια. η χλωρινη ως συνηθως τα καθαριζει και στο τελος ο βρασμος τα αποτελειωνη. εξαλου εαν κανεις ολα αυτα εχεις πιο ησυχο το κεφαλι σου εαν υπαρξουν καποια μικροβια να μπουν στο ενυδρειο.προληπτικα... |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ, είναι πολύ σωστός ο τρόπος. Κι εγώ είμαι "υποχόνδριος" στον τρόπο προετοιμασίας υλικών πριν την εισαγωγή στο ενυδρείο. Απλώς λέω ότι είναι κρίμα να τα αγοράσεις και να τα βάλεις κατευθείαν στη χλωρίνη και στο βράσιμο. Τα τρως!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πετρες απο πρακτικερ για ενυδρειο? | Liz@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 28-01-10 10:21 |
ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ; | mille | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-12-07 17:12 |
διαχωρισμος νεογεννητων σε ενυδρειο με πετρες???? | prodigy | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-09-06 09:50 |
Πετρεσ Απο Λαβα Στο Ενυδρειο Μου | tolis 67 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 10-02-06 15:23 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |