|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα caudos φτάνουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα δω τωρα τι μπορω να αλαξω με της πετρες.
αναμονη για τους κατοικους. |
|
||||
|
||||
![]()
δε γινονται κι αυτα "πολλαααα" σαν τα μουλτι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
oσπου να ανεβη το τελικο βιντεακι παρτε μερικες φωτο δειγμα να ζεσταθουμε λιγακι.ετοιμο το καινουργιο σπιτι των κιχλιδων μου.αναμενουμε τους κατοικους τωρα.
(κλεοβουλε ειμαι ετοιμος να γραψω στο θεμα της συγκρισης του fluval fx5 με το δικο σου eheim 2080.το μονο που θελω να κανω ειναι να ερθω να ακουσω τον θορυβο του φιλτρου σου.εαν το ακουσω ειμαι ετοιμος να σχολιασω και να δειξω και βιντεο απο τον βασιλια μου(οπου βασιλιας το fx5 ετσι? με τρομαξες νομιζα οτι θα σπασουν τα τζαμια......) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(έλα αλλά δεν θ' ακούσεις τίποτα ![]() δεν έσπασαν τα τζάμια? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγραψα στο αλλο θεμα με την συγκριση.σε ευχαριστω που θα με δεχτης.
να ξερεις απο τωρα στο λεω οτι θα χασεις.(το φιλτρο σου) οχι εσυ? οχι ουτε τζαμι εσπασε.ροη ειναι τελεια,αυτοι οι σωληνες για να βουλωσουν (αποκλειται),θορυβος!!!! (τα δυο ecco comfort)περισσοτερο φωναζαν.και υποψην το επιπλο του cayman αποπισω ειναι ανοιχτο για οσους δεν το γνωριζουν,που συμαινη οτι οταν κλεινης το ντουλαπακι ο θορυβος(εαν τον πεις θορυβο)φευγη απο εκει. εχω και αλλα κλεοβουλε αλλα ενα θα σου πω. ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ FX5! επρεπε ειδη να το εχεις εσυ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μηδένα προ του τέλους κακάριζε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
220 ευρω και ολα τα υπολοιπα φαι σε ταβερνα.το βιντεακι ειναι ετοιμο.
εσυ εισαι ετοιμος??????? και που να δεις το σπρει μπαρ!!!!εκει να δεις ροη στο ενυδρειο..... |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως σαλιγκάρια μέχρι να βρω έφαγα τη μισή Θεσσαλονίκη. Ένα κατάστημα στο κέντρο έχει γύρω στα 10ευρώ τα 25-30...
|
|
||||
|
||||
![]()
oxi φιλε αμαννννν καρφουρ με 4,10 ευρω τα 12 κοματια.αυριο παω να παρω ακομη λιγα.θες? παμε μαζι εαν σε βολεβη.ακριβουτσικα τα βρηκες.εκτος κιαν ειναι κατι αλλο ειδος που δεν το γνωριζω.τα δικα μου ειναι ικανοποιητικα μεγαλουτσικα.και οχι οπως του τζαμπο που εχει ενα δυο μεγαλα και τα αλλα μικρουτσιακ και λιγα βεβαια στην συσκευασια.
καρφουρ ευκαρπιας,καρφουρ στα κτελ στην μοναστιριου εκει ειχαν μεχρι το σαββατο και σιγουρα εχουν κιαλλα ειχαν παρα πολλα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πετρες απο πρακτικερ για ενυδρειο? | Liz@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 28-01-10 10:21 |
ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ; | mille | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-12-07 17:12 |
διαχωρισμος νεογεννητων σε ενυδρειο με πετρες???? | prodigy | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-09-06 09:50 |
Πετρεσ Απο Λαβα Στο Ενυδρειο Μου | tolis 67 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 10-02-06 15:23 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |