|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σου φηλε μου!!
![]() εγω ειμαι πολυ καινουριος στα αλατια ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την βοηθεια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24372
Έχεις κατεβάσει τον οδηγό μου? Στο Post Ν.2 Αποσυμπίεσέ το και διάβασέ το. Θα σου λυθούν πολλές απορίες.
|
|||
|
|||
![]()
ναι μου το εχει αναφερει το παιδι ποιο πανω... πραγματικα με βοηθησε παρα πολυ απλα πλεον θελω να κανω ποιο συγκεκριμενες ερωτησεις
ειναι μερικα πραγματα πχ ποσεςλαμπες και απο τι κρινεται και αλλα |
|
|||
|
|||
![]()
Ρώτα συγκεκριμένα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην για το μεγεθος πως σας φενεται? (75 *50*50 ενω το sumb 50*50*30) ? και κατα δεθτερο μια φορα τον χρονο θα το μετακεινω ... το γλυκο δεν ειχε κοραλια και το αδιαζεσ το μισω και ολα καλα αυτα πως πορω να το μετακομισω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορείς να το πας στο ένα μέτρο? Γιατί έτσι θα φάινεται σαν κύβος. Αν αυτό δεν σε ενοχλεί οk.
Με τι κοράλλια θα ασχοληθείς? Γιατί αν πας σε SPS τότε θα χρειαστείς αρκετό φώς. Αν πας σε LPS περισσότερο όχι. Οπότε και το ύψος είναι οk. Η μετακόμιση είναι ένα θέμα. Μάλλον θα πρέπει να το ξεστείνεις και να το ξαναστείνεις από την αρχή. Δεν μπορείς να το μεταφέρεις με τα βράχια μέσα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω οτι θα σε κουρασει τρομερα...μεσα στο ιδιο σπιτι εκανα αναβαθμισεις στο θαλασσινο (για περισσοτερο λιτρα) και με πεθαινε...αυτη η περαμετρος νομιζω ειναι η πιο σημαντικη...
αν μιλαμε και για μετακομισεις σε αλλες πολεις... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψη για reef του φτωχου | irongud | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 28-09-11 23:57 |
Σκεψη για pico reef | Μαρια-Νικος | Nano Reef | 4 | 21-07-10 12:17 |
σκεψη......???? | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 13-09-08 19:05 |
Παρατολμη Σκεψη? | Tolis | Malawi | 1 | 23-12-02 22:29 |