|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με τα ζωοτοκα σε νερο βρυσης ?
|
||||
|
||||
![]()
χμμ...εγω θα σου προτεινα να τα βαλλεις μονα τους ...αλλιως στησε το ενυδρειο με ξυλα-πετρες-μερικες βαλλισνεριες-ανουμπια- και επελεξε καποια ομαδουλα τετρα 6-10 ατομα πχ(emperor tetra,palonobrama filigera, και αλλα πολλα που θα βρεις..)..επισης για κατωτερα στρωματα ισως 1-2 anchistrus να ειναι αρκετοι....προσοχη στις συνηθειες πολλων tetras καθως το fin nipping ειναι συχνο....καλη συνεχεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα red eye ειναι fin-nippers.
Δεν νομιζω ψαρια με φανταχτερα πτερυγια να μπορεσουν να συμβιωσουν μαζι τους.
|
||||
|
||||
![]()
μμμ οκ οποτε ξεχναω τα ρεντ αις , μονο ζωοτοκα .
------------------------- ρε παιδια σορι να ρωτησω και κατι αλλο , πηγα να ρωτησω για χαλικι και μου προτεινε ο πετσοπας πυρομπαλες (ετσι νομιζω το ειπε) aquaclay ground για την ακριβεια http://www.rataj-spk.cz/www_eng/prod...y/aquaclay.htm , το εχει βαλει κανεις ? μου ειπε επισης οτι για ενυδρειο 80χ35 χωρις υποστρωμα θελω 20λιτρα αρα δυο πακετα αρα 30ευρο , δεν ειναι πολλα ?? ξερετε κανενα πετσοπ κατα προτιμηση κεντρα αθηνας με χαμηλες τιμες σε χαλικια ? σορι που σας κουραζω απο το ενα θεμα στο αλλο αλλα ο προυπολογισμος φαινεται να υπερβαινει τον αναμενομενο και ..... ![]()
medicus curat , deus sanat . ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kiriles : 22-09-11 στις 12:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μην κανεις τον κοπο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε ειμαι φοιτητης , κατι που σημαινει 2 πραγματα α) δεν εχω αμαξι αρα μετακινουμαι οπου παει το μετρο μονο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ο σπυρος με τα συγκεντρωμενα τηλεφωνααα !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ αλλα ισως μονο το περιστερι να βολευει θα το ψαξω στον πλοηγο ...
|
||||
|
||||
![]()
Παρε απο τον Ερμη 15 κιλα χαλικακι ψιλο (μη αιχμηρο και φυσικο χρωμα) ή αμμο.
Ζωοτοκα θα βαλεις μη τρελαίνεσαι. Ζητα καλου κακου ουδετερο (μη ασβεστολθικο), για να μην ανεβαζει τς σκληροτητες αν θελησεις να αλλαξεις συνθεση ψαριων καποια στιγμη. Αν σου πεφτει μακρυα η Βαρης-Κορωπιου που ειναι ο Ερμης, δες και εδω: Περιστερι (Λαρνακος 3 τηλ.: 2105775980-1) Βριλησσια (Αναπαυσεως 73 τηλ.: 2108045867) Μενιδι (Θρακομακεδονων 103 τηλ.: 2102432846) Ασπροπυργο 19ο χιλ. Εθν. Οδού Αθηνών - Κορίνθου ( προς Αθήνα ) Τηλ: 210 55 77 600 http://www.ermis-sa.gr/el-gr/facilities.php
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Παρουσιαση ενυδρειο 250 λιτρα | nikharalabo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 23-07-11 09:12 |
Ενυδρειο 3 λιτρα. | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 25-11-10 19:56 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |
Νεο ενυδρειο 500 λιτρα | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 05-03-09 21:02 |