Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Greek Aquarist's Boards

Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-09-11, 20:20
Το avatar του χρήστη thanasis76
thanasis76 Ο χρήστης thanasis76 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΣΥΡΟΣ!!!
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
θα θελα πολυ να το πιστευω αυτο....και καποτε το πιστευα....οχι πια.

αν καποιοι απο τους παλιους αποφασισουν να γραψουν (δε θελω να πω ονοματα..θα μπορουσα να κανω ολοκληρη λιστα..ξερουν αυτοι)....θα διαβασεις αυτα που λεω Χ1000.....αλλα απο τετοιες συμπεριφορες πολλοι οχι μονο επαψαν να χαριζουν...αλλα ακομη και να γραφουν.

τελος παντων..μακαρι να φανει κατι διαφορετικο....
καλησπερα φιλε Πανο....
ξερεις κι εσυ και πολλα παιδια οτι δεν γραφω παρα μονο διαβαζω... αλλα δεν μπορω να μην ειμαι διπλα σου στο θεμα αυτο... απλα πολλα παιδια νεα... δεν ξερουν και πιο καλα...
εχεις 100000000 δικια....
καλη συνεχεια..
Παλιά 21-09-11, 20:28
Το avatar του χρήστη Κλεόβουλος
Κλεόβουλος Ο χρήστης Κλεόβουλος δεν είναι συνδεδεμένος
Mratibu wa Afrika jeshi

Περιοχή: 41.192471Ν, 26.304201Ε
Προεπιλογή

Θανάση μας έλειψες!
Μη μας γράφεις και να γράφεις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-11, 23:29
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanasis76 Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπερα φιλε Πανο....
... αλλα δεν μπορω να μην ειμαι διπλα σου στο θεμα αυτο...
γεια σου Θαναση!!!
χαιρομαι που μας παρακολουθεις! και ευχαριστω που πηρες θεση....γιατι κι εγω οταν τα εγραφα πιο πανω τα θεωρουσα τοσο ακραια που δε πιστευα που τα εγραφα...και φοβομουν μηπως τα ειχα φανταστει ολα αυτα και αλλα ακομη που δεν εγραψα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaspiou Εμφάνιση μηνυμάτων
Βλεπω μια σταση παντως τελειως πεσιμιστικη τελευταια.
οσο για τους αισιοδοξους της παρεας...ενα μονο εχω να πω. "Ιδου το gab, ιδου και το πηδημα!" μακαρι να μπορεσετε να αλλαξετε κατι.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaspiou Εμφάνιση μηνυμάτων
Παραδειγμα, να μην χαριζεται live stock. Δευτερον η αγγελια να κλεινει με το ονομα του μελους που το πηρε, ετσι ωστε εμμεσα να ξερουμε αν θα το πουλησει μετα(τουλαχιστον εδω στο φορουμ)...
οποιος ομως θελει να χαρισει η να του χαριστει...μια χαρα πιστευω μπορει να κανει τη δουλεια του στην κατηγορια των μικρων αγγελιων ως εχει.
δε χρειαζεται να αλλαξει το συστημα....η νοοτροπια πρεπει να αλλαξει.
Παλιά 22-09-11, 00:18
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής

Περιοχή: Κολωνός
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Σωστα!!!
Αν και ανηκω και εγω στη μεριδα των "αισιοδοξων" ... ακομα!!

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-09-11, 00:57
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Κι ελεγα ποτε θα ανοιξει κι αυτο το θεμα.. ειναι εμφανες πλεον σε μενα οτι το παρειστικο κλιμα στα forum εχει παραδωσει σχεδον πνευμα εδω και αρκετο καιρο.
Παρολα αυτα και σε πεισμα των καιρων, εγω ειμαι απο αυτους που επιμενω να χαριζω απο τροφες και κλαδεματα,ψαρια και γαριδες, μεχρι εξοπλισμο και ενυδρεια. Επι 3 χρονια δεν εχω πεταξει ποτε ,ουτε ενα κλαδεμα...ουτε κερατοφυλλο ! Απλα τα δινω εκει που θελω εγω και εκει που κρινω οτι υπαρχει περισσοτερη αναγκη και δεν φαινεται παραεξω.

Για τα υπολοιπα που αναφερθηκαν περι αγνωμοσυνης. επιτηδειων κλπ ..... «Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόματί μου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη μου». Σε απλα Εληνικα ..."ας μην το ανοιξω το ρημαδι".

Τωρα που αλλαζω aquascape και θελω καποια δυσκολα και σπανια φυτα που ειχα μοιρασει καποτε, θα πρεπει να παω να τα αγορασω-αν τα βρω. Οχι γιατι κανεις δεν θα μου δωσει, αλλα γιατι χαθηκαν. Η H.aromatica, R.macrandra, P.palustris εφευγαν σε σακουλες και με τα κιλα αλλα κατα πλειοψηφια δεν επιβιωσαν σε κανεναν σχεδον.
Γιατι;...γιατι ηταν τζαμπα και αφου ηταν τζαμπα γιατι να μην παρει ο καθε ασχετοπουλος να βαλει στο ενυδρειο του εκεινο το σπανιο κοκκινακι ,που ουτε ανουμπιες δεν ηταν ικανο να συντηρησει ;
Οποτε κι εγω δεν θα κατηγορησω πια κανεναν που θα πουλησει κατι (ψαρι ή φυτο) που θεωρει οτι εχει αξια ή σπανιοτητα. Ισως να καταφερω να το κανω κι εγω καποτε και να ....πεθανει το τζαμπα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-09-11, 17:59
Το avatar του χρήστη nikman
nikman Ο χρήστης nikman δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χανιά
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nikman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nikman
Προεπιλογή

Παράθεση:
ι...μια χαρα πιστευω μπορει να κανει τη δουλεια του στην κατηγορια των μικρων αγγελιων ως εχει.
Δε ξέρω το σύστημα αν είναι για γέλια ή για κλάματα ή για φτύσιμο...

Και μία παροιμία για το κυρίως θέμα σας: Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό.
Παλιά 22-09-11, 18:17
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Το συστημα ειναι μια χαρα, και, συμφωνα με την εκτιμηση μου ως προς την σημαντικοτητα των μικρων αγγελιων σε αυτο το φορουμ, παραειναι ακομα ευελικτο.

Ο γιαλος ειναι άλλο πραμα, οι εκμεταλλευτες αλλο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-09-11, 18:53
Το avatar του χρήστη Alex_Salonica
Alex_Salonica Ο χρήστης Alex_Salonica δεν είναι συνδεδεμένος
Shrimp Artist

Περιοχή: Newcastle under lyme
Προεπιλογή

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ παλιότερα χάριζα σχεδόν τα πάντα, αλλά ακριβώς επειδή ερχόταν ο κάθε άσχετος και δεν εκτιμούσε αυτό που έπαιρνε πλέον χαρίζω μόνο σε φίλους και σε άτομα που γνωρίζω ότι αυτό που θα του δώσω θα "πιάσει" τόπο.

Ακόμα και όταν πουλώ πλέον κάτι όπως ανέφερε και ο Κλεόβουλος ο αγοραστής θα πρέπει να περάσει τις "εξετάσεις"

Πάντως αν κάτι δεν μου χρειάζεται(όχι ζωντανά) και δεν ενδιαφεται κάποιος γνωστός προτιμώ να τα χαρίσω σε οποιονδήποτε παρά να τα πετάξω όπως άκουσα απο μερικούς.
Παλιά 22-09-11, 22:57
Το avatar του χρήστη nikman
nikman Ο χρήστης nikman δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χανιά
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nikman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nikman
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex_Salonica Εμφάνιση μηνυμάτων
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ παλιότερα χάριζα σχεδόν τα πάντα, αλλά ακριβώς επειδή ερχόταν ο κάθε άσχετος και δεν εκτιμούσε αυτό που έπαιρνε πλέον χαρίζω μόνο σε φίλους και σε άτομα που γνωρίζω ότι αυτό που θα του δώσω θα "πιάσει" τόπο.

Ακόμα και όταν πουλώ πλέον κάτι όπως ανέφερε και ο Κλεόβουλος ο αγοραστής θα πρέπει να περάσει τις "εξετάσεις"

Πάντως αν κάτι δεν μου χρειάζεται(όχι ζωντανά) και δεν ενδιαφεται κάποιος γνωστός προτιμώ να τα χαρίσω σε οποιονδήποτε παρά να τα πετάξω όπως άκουσα απο μερικούς.

Αλέξανδρε πολύ καλά το τοποθέτησες το θέμα! Πρέπει επομένως εμείς που θέλουμε να χαρίσουμε, να δανείσουμε, να πουλήσουμε το οτιδήποτε να ξεκαθαρίσουμε με τον εαυτό μας πρώτα, τι ζητάμε από τον άλλο και γιατί το κάνουμε.
Για παράδειγμα εσύ δεν έχεις πρόβλημα να χαρίζεις και έχεις χαρίσει πολλά, όπως λες. Το πιστεύω, αν κρίνω από το προφίλ σου… ένα γαριδοενυδρείο σου έμεινε μόνο ρε μπαγάσα; Θέτεις όμως ένα όρο, αυτό που χαρίζεις ή πουλάς, να χαίρει εκτίμησης και καλοτυχίας από τον καινούργιο του ιδιοκτήτη. Σωστό είναι αυτό, δείχνει ότι φροντίζεις και προσέχεις τα πράγματά σου. Φυσικά όταν φεύγει κάτι από τα χέρια μας είναι δύσκολο να προβλέψουμε και να ελέγξουμε την τύχη του.
Παλιά 22-09-11, 23:22
Το avatar του χρήστη Αντωνης Πατρα
Αντωνης Πατρα Ο χρήστης Αντωνης Πατρα δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: πατρα - βασιλικο
Προεπιλογή

εγω ειμαι σχετικα νεος εδω στο συστημα σας και οντως ειναι ασχημο να κανεις καλο και καλο να μην βλεπεις.. δυστυχως ειναι στον χαρακτηρα των ανθρωπων και δεν αλλαζει. παντως αυτο με τις "εξετασεις" ακουγεται λογικο..ο καθενας μπορει να το εφαρμοσει με τον τροπο του. πιστευω για μενα πως αν κανω καλο σε 10 ατομα.. εστω ενας να μου το αναγνωρισει και να νιωσει υποχρεωση μου "φτανει"

Μπορεις να πας πιο μακρια με μια ευγενικη λεξη και ενα πιστολι,παρα με μια ευγενικη λεξη μονο.Ά Al Capone
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές