|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ξερεις κι εσυ και πολλα παιδια οτι δεν γραφω παρα μονο διαβαζω... αλλα δεν μπορω να μην ειμαι διπλα σου στο θεμα αυτο... απλα πολλα παιδια νεα... δεν ξερουν και πιο καλα... εχεις 100000000 δικια.... καλη συνεχεια.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση μας έλειψες!
Μη μας γράφεις και να γράφεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() χαιρομαι που μας παρακολουθεις! και ευχαριστω που πηρες θεση....γιατι κι εγω οταν τα εγραφα πιο πανω τα θεωρουσα τοσο ακραια που δε πιστευα που τα εγραφα...και φοβομουν μηπως τα ειχα φανταστει ολα αυτα και αλλα ακομη που δεν εγραψα. ![]() οσο για τους αισιοδοξους της παρεας...ενα μονο εχω να πω. "Ιδου το gab, ιδου και το πηδημα!" μακαρι να μπορεσετε να αλλαξετε κατι. Παράθεση:
δε χρειαζεται να αλλαξει το συστημα....η νοοτροπια πρεπει να αλλαξει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν και ανηκω και εγω στη μεριδα των "αισιοδοξων" ... ακομα!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κι ελεγα ποτε θα ανοιξει κι αυτο το θεμα..
![]() Παρολα αυτα και σε πεισμα των καιρων, εγω ειμαι απο αυτους που επιμενω να χαριζω απο τροφες και κλαδεματα,ψαρια και γαριδες, μεχρι εξοπλισμο και ενυδρεια. Επι 3 χρονια δεν εχω πεταξει ποτε ,ουτε ενα κλαδεμα...ουτε κερατοφυλλο ! Απλα τα δινω εκει που θελω εγω και εκει που κρινω οτι υπαρχει περισσοτερη αναγκη και δεν φαινεται παραεξω. Για τα υπολοιπα που αναφερθηκαν περι αγνωμοσυνης. επιτηδειων κλπ ..... «Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόματί μου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη μου». Σε απλα Εληνικα ..."ας μην το ανοιξω το ρημαδι". Τωρα που αλλαζω aquascape και θελω καποια δυσκολα και σπανια φυτα που ειχα μοιρασει καποτε, θα πρεπει να παω να τα αγορασω-αν τα βρω. Οχι γιατι κανεις δεν θα μου δωσει, αλλα γιατι χαθηκαν. Η H.aromatica, R.macrandra, P.palustris εφευγαν σε σακουλες και με τα κιλα αλλα κατα πλειοψηφια δεν επιβιωσαν σε κανεναν σχεδον. Γιατι;...γιατι ηταν τζαμπα και αφου ηταν τζαμπα γιατι να μην παρει ο καθε ασχετοπουλος να βαλει στο ενυδρειο του εκεινο το σπανιο κοκκινακι ,που ουτε ανουμπιες δεν ηταν ικανο να συντηρησει ; Οποτε κι εγω δεν θα κατηγορησω πια κανεναν που θα πουλησει κατι (ψαρι ή φυτο) που θεωρει οτι εχει αξια ή σπανιοτητα. Ισως να καταφερω να το κανω κι εγω καποτε και να ....πεθανει το τζαμπα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Και μία παροιμία για το κυρίως θέμα σας: Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το συστημα ειναι μια χαρα, και, συμφωνα με την εκτιμηση μου ως προς την σημαντικοτητα των μικρων αγγελιων σε αυτο το φορουμ, παραειναι ακομα ευελικτο.
Ο γιαλος ειναι άλλο πραμα, οι εκμεταλλευτες αλλο... |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ παλιότερα χάριζα σχεδόν τα πάντα, αλλά ακριβώς επειδή ερχόταν ο κάθε άσχετος και δεν εκτιμούσε αυτό που έπαιρνε πλέον χαρίζω μόνο σε φίλους και σε άτομα που γνωρίζω ότι αυτό που θα του δώσω θα "πιάσει" τόπο.
Ακόμα και όταν πουλώ πλέον κάτι όπως ανέφερε και ο Κλεόβουλος ο αγοραστής θα πρέπει να περάσει τις "εξετάσεις" Πάντως αν κάτι δεν μου χρειάζεται(όχι ζωντανά) και δεν ενδιαφεται κάποιος γνωστός προτιμώ να τα χαρίσω σε οποιονδήποτε παρά να τα πετάξω όπως άκουσα απο μερικούς.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλέξανδρε πολύ καλά το τοποθέτησες το θέμα! Πρέπει επομένως εμείς που θέλουμε να χαρίσουμε, να δανείσουμε, να πουλήσουμε το οτιδήποτε να ξεκαθαρίσουμε με τον εαυτό μας πρώτα, τι ζητάμε από τον άλλο και γιατί το κάνουμε. Για παράδειγμα εσύ δεν έχεις πρόβλημα να χαρίζεις και έχεις χαρίσει πολλά, όπως λες. Το πιστεύω, αν κρίνω από το προφίλ σου… ένα γαριδοενυδρείο σου έμεινε μόνο ρε μπαγάσα; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειμαι σχετικα νεος εδω στο συστημα σας και οντως ειναι ασχημο να κανεις καλο και καλο να μην βλεπεις.. δυστυχως ειναι στον χαρακτηρα των ανθρωπων και δεν αλλαζει. παντως αυτο με τις "εξετασεις" ακουγεται λογικο..ο καθενας μπορει να το εφαρμοσει με τον τροπο του. πιστευω για μενα πως αν κανω καλο σε 10 ατομα.. εστω ενας να μου το αναγνωρισει και να νιωσει υποχρεωση μου "φτανει"
|
|