Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Greek Aquarist's Boards

Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-09-11, 16:06
Το avatar του χρήστη gianniwpopi
gianniwpopi Ο χρήστης gianniwpopi δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: μεταμορφωση
Προεπιλογή

εγω πηγα σε ενα παιδι να ΑΓΟΡΑΣΩ γαριδες. οταν πηγα μου εδωσε καμια 50αρια γαριδες και κατι κλαδεματα ΔΩΡΕΑΝ.
μου ειπε οτι εβαλε αγγελια// πωλουνται// για να παρουν τηλ οσοι πραγματικα θελουν γιατι αν ελεγε // χαριζονται// θα παιρνανε 500 ατομα τηλ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-11, 16:44
areti Ο χρήστης areti δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

Δυστηχως και οι δικες μου εμπειριες ερχονται να επιβεβαιωσουν τα λεγομενα του Πανου. Πολλες φορες ειδα αγγελιες απο παιδια που τους ειχα χαρισει endlerακια που στο κατω κατω της γραφης πολλαπλασιαζονται σαν κουνελια να πωλουνται .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-11, 16:50
Το avatar του χρήστη billias
billias Ο χρήστης billias δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: πειραιας
Προεπιλογή

πάντως και σε μένα μου εχουν χαρήσει χομπιστες πράγματα και ζωντανα μαζι και τις γνώσεις τους και ετσι και γω συνέχισα να χαριζω και θα χαρίζω σε αυτους που αγαπαν το χόμπυ...βέβαια και κάποιος που αγωρασε κάτι 200 και μου το πουλάει 50 επιδη το χριάζομαι μου κάνει και διευκολύνσεις χάρισμα είναι
παντού θα υπάρχει φίρα
αλλα η αγάπη για το χόμπυ μας θα υπερισχίσει στον χρόνο
με την ευκαιρια ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όσους χαρίζουν με οποιονδηποτε τρόπο

Ο καλός χομπίστας είναι υπεύθυνος χομπίστας!!
Η ημιμάθεια ….. χειρότερη της αμάθειας !!
Η άγνοια σκοτώνει...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54431
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-11, 17:58
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής

Περιοχή: Κολωνός
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gianniwpopi Εμφάνιση μηνυμάτων
μου ειπε οτι εβαλε αγγελια// πωλουνται// για να παρουν τηλ οσοι πραγματικα θελουν γιατι αν ελεγε // χαριζονται// θα παιρνανε 500 ατομα τηλ.
ΑΚΡΙΒΩΣ και εγω αυτο κανω πια!! Αν καποιος ειναι διατεθημενος να πληρωσει (ειδικα για καποιο ζωντανο) σημαινει οτι το εκτιμαει (οχι χρηματικα) ...

Οι πιο "παλιοι" τα εχουν δει με τα ματια τους και κανουν το ιδιο ... πια δε γραφουν χαριζεται αλλα πωλειται!!

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-11, 18:26
Το avatar του χρήστη Κλεόβουλος
Κλεόβουλος Ο χρήστης Κλεόβουλος είναι συνδεδεμένος
Mratibu wa Afrika jeshi

Περιοχή: 41.192471Ν, 26.304201Ε
Προεπιλογή

Ο Πάνος είναι από τους πικραμένους μ' αυτή την ιστορία
και συμφωνώ με ότι γράφει.
Όπως έχω ευεργετηθεί πολλές φορές από φίλους μποστανάδες με κλαδέματα (εύκολων φυτών) και εγώ έχω χαρίσει ψάρια (φυτά δεν καταφέρνω να αναπαράγω στα νταμάρια ) αλλά απογοητεύτηκα.
Εκτός του ότι είδα στη συνέχεια κάποια να πωλούνται, αρκετά μάθαινα πως κακοποιούνταν μέχρι θανάτου (αφρικάνες σε όξινο νερό, με κριμπένσις, με χρυσόψαρα κ.ά. ).
Όταν έχω πια κάτι να χαρίσω πάει σε φίλους και ψάρι πουλάω μόνο όταν ο αγοραστής περάσει τις εξετάσεις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-11, 20:25
Το avatar του χρήστη vaspiou
vaspiou Ο χρήστης vaspiou δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πεδιον Αρεως - Γκυζη!
Προεπιλογή

να πω και γω την γνωμη μου, σιγουρα υπαρχουν τετοια ατομα οπως ειπε ο Πανος και επιβεβαιωθηκαν και απο αλλους συντονιστες.
Πολλα μπορουν να αποφευχθούν πιστευω. Παραδειγμα, να μην χαριζεται live stock. Δευτερον η αγγελια να κλεινει με το ονομα του μελους που το πηρε, ετσι ωστε εμμεσα να ξερουμε αν θα το πουλησει μετα(τουλαχιστον εδω στο φορουμ). Επισης η ιδεα ηταν να επωφεληθουμε κυριως σε μικροπραγματα που ο αλλος τα εχει για πεταμα ή δεν του κανουν, που σε εμας μπορει να ειναι σωτήρια...

" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody "

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-11, 20:31
Το avatar του χρήστη thanasis76
thanasis76 Ο χρήστης thanasis76 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΣΥΡΟΣ!!!
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaspiou Εμφάνιση μηνυμάτων
να πω και γω την γνωμη μου, σιγουρα υπαρχουν τετοια ατομα οπως ειπε ο Πανος και επιβεβαιωθηκαν και απο αλλους συντονιστες.
Πολλα μπορουν να αποφευθχουν πιστευω. Παραδειγμα, να μην χαριζεται live stock. Δευτερον η αγγελια να κλεινει με το ονομα του μελους που το πηρε, ετσι ωστε εμμεσα να ξερουμε αν θα το πουλησει μετα(τουλαχιστον εδω στο φορουμ). Επισης η ιδεα ηταν να επωφεληθουμε κυριως σε μικροπραγματα που ο αλλος τα εχει για πεταμα ή δεν του κανουν, που σε εμας μπορει να ειναι σωτήρια...
καποια στιγμη το φορουμ ειχε φτασει σε επιπεδο σουπερ... φιλικο, σαν μια μεγαλη παρεα... χαριζαν πολλα παιδα σε πολλους πραγματα ετσι γιατι γνωριζονταν μεσω φορουμ και μονο...
απο ψαρια, φυτα, υλικα, ενυδρεια, πετρες... οτι μπορεις να φανταστεις... καπου εκει πολλα αλλα ατομα ανοιξαν τα δικα τους μαγαζια σε βαρος των παιδιων και εκει αρχισε το πραγμα να χαλαει....
μετα ηρθαν κι αλλα κι αλλα κι αλλα και γι αυτο γραφουν στο φορουμ ελαχιστοι απο τοτε και ακομη πιο ελαχιστοι δινουν πραγματα χαρισμα...
το κακο ειναι πως αν σπασει κατι πολυ δυσκολα ξανα κολλαει...
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος Εμφάνιση μηνυμάτων
Θανάση μας έλειψες!
Μη μας γράφεις και να γράφεις
ελα ρε φιλε... δεν σας γραφω και το βλεπεις τωρα... οταν πρεπει εμαι εδω...
μου εχει λειψει η παρεα του φορουμ με τις πλακες.... πλακες που αν γινουν τωρα θα παρεξηγηθουν... χαχαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 21-09-11 στις 20:31 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-11, 20:35
Το avatar του χρήστη Κλεόβουλος
Κλεόβουλος Ο χρήστης Κλεόβουλος είναι συνδεδεμένος
Mratibu wa Afrika jeshi

Περιοχή: 41.192471Ν, 26.304201Ε
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanasis76 Εμφάνιση μηνυμάτων
ελα ρε φιλε... δεν σας γραφω και το βλεπεις τωρα... οταν πρεπει εμαι εδω...
μου εχει λειψει η παρεα του φορουμ με τις πλακες.... πλακες που αν γινουν τωρα θα παρεξηγηθουν... χαχαχαχαχα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-11, 20:45
Το avatar του χρήστη vaspiou
vaspiou Ο χρήστης vaspiou δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πεδιον Αρεως - Γκυζη!
Προεπιλογή

δηλαδη επειδη εχει "σπασει" δεν χρειαζεται να ασχοληθουμε? Επειδη παλαιοτερα ηταν καλυτερα πρεπει να σηκωθουμε να φυγουμε?
Κατ΄αρχην δεν γινετε τοσα χιλιαδες μελη να ειναι μια μεγαλη αγαπημενη παρεα....κανενα φορουμ δεν ειναι ουτε θα ειναι....γιαυτο υπαρχουν και οι συντονιστες. Τελος παντων αυτο ειναι αλλο θεμα τωρα....
Βλεπω μια σταση παντως τελειως πεσιμιστικη τελευταια.

" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody "

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές