|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω πηγα σε ενα παιδι να ΑΓΟΡΑΣΩ γαριδες. οταν πηγα μου εδωσε καμια 50αρια γαριδες και κατι κλαδεματα ΔΩΡΕΑΝ.
μου ειπε οτι εβαλε αγγελια// πωλουνται// για να παρουν τηλ οσοι πραγματικα θελουν γιατι αν ελεγε // χαριζονται// θα παιρνανε 500 ατομα τηλ. |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχως και οι δικες μου εμπειριες ερχονται να επιβεβαιωσουν τα λεγομενα του Πανου. Πολλες φορες ειδα αγγελιες απο παιδια που τους ειχα χαρισει endlerακια που στο κατω κατω της γραφης πολλαπλασιαζονται σαν κουνελια να πωλουνται
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πάντως και σε μένα μου εχουν χαρήσει χομπιστες πράγματα και ζωντανα μαζι και τις γνώσεις τους και ετσι και γω συνέχισα να χαριζω και θα χαρίζω σε αυτους που αγαπαν το χόμπυ...βέβαια και κάποιος που αγωρασε κάτι 200 και μου το πουλάει 50 επιδη το χριάζομαι μου κάνει και διευκολύνσεις χάρισμα είναι
παντού θα υπάρχει φίρα αλλα η αγάπη για το χόμπυ μας θα υπερισχίσει στον χρόνο με την ευκαιρια ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όσους χαρίζουν με οποιονδηποτε τρόπο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οι πιο "παλιοι" τα εχουν δει με τα ματια τους και κανουν το ιδιο ... πια δε γραφουν χαριζεται αλλα πωλειται!!
|
||||
|
||||
![]()
Ο Πάνος είναι από τους πικραμένους μ' αυτή την ιστορία
και συμφωνώ με ότι γράφει. Όπως έχω ευεργετηθεί πολλές φορές από φίλους μποστανάδες με κλαδέματα (εύκολων φυτών) και εγώ έχω χαρίσει ψάρια (φυτά δεν καταφέρνω να αναπαράγω στα νταμάρια ![]() Εκτός του ότι είδα στη συνέχεια κάποια να πωλούνται, αρκετά μάθαινα πως κακοποιούνταν μέχρι θανάτου (αφρικάνες σε όξινο νερό, με κριμπένσις, με χρυσόψαρα κ.ά. ![]() Όταν έχω πια κάτι να χαρίσω πάει σε φίλους και ψάρι πουλάω μόνο όταν ο αγοραστής περάσει τις εξετάσεις ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να πω και γω την γνωμη μου, σιγουρα υπαρχουν τετοια ατομα οπως ειπε ο Πανος και επιβεβαιωθηκαν και απο αλλους συντονιστες.
Πολλα μπορουν να αποφευχθούν πιστευω. Παραδειγμα, να μην χαριζεται live stock. Δευτερον η αγγελια να κλεινει με το ονομα του μελους που το πηρε, ετσι ωστε εμμεσα να ξερουμε αν θα το πουλησει μετα(τουλαχιστον εδω στο φορουμ). Επισης η ιδεα ηταν να επωφεληθουμε κυριως σε μικροπραγματα που ο αλλος τα εχει για πεταμα ή δεν του κανουν, που σε εμας μπορει να ειναι σωτήρια...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο ψαρια, φυτα, υλικα, ενυδρεια, πετρες... οτι μπορεις να φανταστεις... καπου εκει πολλα αλλα ατομα ανοιξαν τα δικα τους μαγαζια σε βαρος των παιδιων και εκει αρχισε το πραγμα να χαλαει.... μετα ηρθαν κι αλλα κι αλλα κι αλλα και γι αυτο γραφουν στο φορουμ ελαχιστοι απο τοτε και ακομη πιο ελαχιστοι δινουν πραγματα χαρισμα... το κακο ειναι πως αν σπασει κατι πολυ δυσκολα ξανα κολλαει... ------------------------- ελα ρε φιλε... δεν σας γραφω και το βλεπεις τωρα... οταν πρεπει εμαι εδω... ![]() ![]() μου εχει λειψει η παρεα του φορουμ με τις πλακες.... πλακες που αν γινουν τωρα θα παρεξηγηθουν... χαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 21-09-11 στις 20:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη επειδη εχει "σπασει" δεν χρειαζεται να ασχοληθουμε? Επειδη παλαιοτερα ηταν καλυτερα πρεπει να σηκωθουμε να φυγουμε?
Κατ΄αρχην δεν γινετε τοσα χιλιαδες μελη να ειναι μια μεγαλη αγαπημενη παρεα....κανενα φορουμ δεν ειναι ουτε θα ειναι....γιαυτο υπαρχουν και οι συντονιστες. Τελος παντων αυτο ειναι αλλο θεμα τωρα.... Βλεπω μια σταση παντως τελειως πεσιμιστικη τελευταια.
|
|