|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες πατριωτη στην παρεα..
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Τα νεα ειναι πως ειμαι κατοχος ενος AQUAEL 80L (60cm*30cm*45cm).. Θερμοστατη θα κρατησω τον δικο του που ειναι AQUAEL AQ-100 στα 100W.. Και εντος της εβδομαδας θα παρω το φιλτρο που λεει ο delta και τα υπολοιπα ωστε να ξεκινησει το στρωσιμο... Μια ερωτηση: Ενας συνδιασμος για αρχη σχετικα ευκολων ψαριων στο δικτυο του νερου με: 1) Guppy --> 3θ + 1α 2) Platty --> 2θ +1α 3) Red cherry γαριδουλες --> 4-5 4) ?? Ξιφοφορους μπορω να βαλω ή ειναι μικρα για κολυμπη τα 60cm μηκος? Πως βλεπεται τα 1-2-3 ? Οι ποσοτητες ειναι σωστες ? Αφου γεννουν κιολας για αρχη θελω το λιγοτερο δυνατο πληθος απο το καθε ειδος... Τα πλατυ θελουν σαν τα guppy 3θ και 1α ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hatzi : 18-09-11 στις 15:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο και καλογέμιστο!
Θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ ξιφοφόρων και πλάτυ γιατί υβριδίζουν. Τις γαρίδες προτίμησε να τις βάλεις λίγο αργότερα για να έχει στρώσει και ο βυθός. Κατά τη γνώμη μου οι θα μπορούσες να βάλεις και περισσότερα γκάπυ για αρχή, 2+6. Όπως και όταν έρθει η ώρα και για τις γαριδούλες, θα έβαζα 10 για αρχή, είναι μικρούλες. Τέλος, καλύτερα να μην τα βάλεις όλα μαζί την ίδια μέρα αλλά λίγα κάθε εβδομάδα για να βοηθάς τη βιολογία να αναπτύσσεται. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειναι μικρο το μηκος για ξιφο και υβριδιζουν με τα πλατυ οπως ειπε ο περσιβαλ. Γενικα το ιδιο χαρεμι πανει σε ολα τα ζωοτοκα 1-3 αλλα και με 1-2 δεν σημαινει οτι θα αποτυχει. Γαριδες, συμφωνω, λιγο αργοτερα και περισσοτερες.
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω παιδια και εγω.. Τις γαριδες αργοτερα... Δεν θα εβαζα και ξιφοφορους και πλατυ, ενα απο τα 2 αλλα καλα κανατε και το ειπατε...
Ελεγα να ξεκινησω με τα ελαχιστα γκαπυ 3-1 και απο πλατυ 3-1 ή 2-1 ετσι ωστε αν γεννησει κατι απο τα 2 να μην εχω προβλημα μεγαλο.. Δεν θα τα βαλω ολα μαζι απο την αρχη.. Σιγα σιγα... Θα σας ρωτησω προσεχως για το στρωσιμο και καμια προταση για ευκολα φυτα για αυτα γκαπυ πλατυ αλλα και για γαριδουλες αργοτερα... |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε του φυτά και ρίξε μέσα 1+1 dwarf puffers
τα εχω στο ιδιο ενυδρειο, αν εχεις αρκετα φυτά ή κρυψώνες θα περάσουν φίνα άσε που λόγω λίτρων δεν μπορείς να βάλεις πολλά, οποτε αντι για ποσότητα θα έχεις ψάρια με....χαρακτήρα! http://www.youtube.com/watch?v=6o1fw9jtRNc εννοείται οτι με αυτά αντε να βάλεις τιποτα oto ακομα, οτιδήποτε άλλο θα περάσει...τρέλα! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και παλι στην παρεα...
Αποφασισα για φιλτρο να παρω το EHEIM PRO 200 που προτεινε και ο delta αλλα διαβασα γενικα πως ειναι σουπερ.. Ερωτηση: Χρειαζεται να παρω καποια υλικα να βαλω μεσα η ειναι κομπλε με την αγορα? Επισης για να ξεκινησω το στρωσιμο... Υποστρωμα και χαλικι (χρωματισμους και παχος) παιρνω οτι θελω ή αναλογα με τα φυτα και τα ψαρια που θα βαλω? Για φυτα εχω σκοπο να ξεκινησω με ευκολα φυτα χαμηλων απαιτησεων... Οπως εχουμε πει θα ξεκινησω με Guppies και ισως platy ή οποιοδηποτε αλλο σε αντιστοιχο ph και σκληρο νερο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια που ανεφερες δεν εχουν ιδαιτερες απαιτησεις στο υλικο του βυθου.
Προτιμησε φυσικα χρωματα, μη γινει καρναβαλι το ενυδρειο ![]() Το ecco pro ειναι κομπλε με υλικα, αλλα δεν εχει στην ακρη των σωληνων spraybar (αν ηθελες).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλώς σας βρήκα :) | anideos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-10-07 12:13 |