|
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι κλεισμενη ολη μερα σπιτι και κοιταω μια τα ψαρακια μου,μια το φορουμ.Πραγματικα κουραστηκα
![]() Ο αντρας μου πιστευει οτι ολα πανε καλα.Ακριβως οπως το γραφεις και εσυ,οτι λειτουργει ο κυκλος του αζωτου.Εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω τι στο καλο διαβαζω.Διαβαζω,αγχωνομαι και τιποτα δεν εχω εμπεδωσει ![]() Ξεχασα να αναφερω οτι τοποθετησαμε μεσα στο φιλτρο μας,κατι-βιολογικο σε μια καλτσα. Το γκουραμακι μου,καθεται συνεχεια στα σκοταδια μεσα στο πιθανι,μαλλον θα μας αφησει χρονους.Ειναι απιστευτο το ποσο μπορει να δεθει κανεις με ενα ψαρακι σε τοσες λιγες μερες!!!! Θα ξανακανω αλλαγη νερου το βραδυ,αλλα αναρωτιεμαι αν ειναι να εχω τοσο αγχος για ενα ενυδρειο αξιζει ο κοπος??? Σε ευχαριστω για την απαντηση σου Σπυρο Δελτα,να εισαι καλα!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα με θυμηθεις. Δεν πιστευεις ποσο αγχος θα σου διωχνει μετα. Τα ιδια περασα και εγω στο πρωτο μου ενυδρειο. Με συνεχεις αλλαγες και ελεγχο πηγαν ολα καλα στο τελος, απλα ειχα την τυχη να διαβασω εγκαιρα τα φορουμ και να επεμβω ![]() Βακτηρια βαζεις? Για μπολι κανονισες τιποτα?
|
|||
|
|||
![]()
Αχ,μολις τωρα το πηρα χαμπαρι.Η θερμοκρασια ειναι στους 29C.Mηπως ειναι υψηλη?Πως την χαμηλωνω??
------------------------- Παράθεση:
Μαλλον οχι δεν βαζω.... Τοποθετησα σε μια καλτσα κατι πετρουλες βιολογικες στο φιλτρο,αλλα δεν ξερω γιατι. ΤΟ ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ που βαζω στο νερο και το νιτριβεκ αλλα δεν ξερω τι ακριβως κανει!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanps : 16-09-11 στις 16:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μπολι οχι απο πετσοπ καλυτερα. Απο συνχομπιστα με ενυδρειο χωρις αρρωστια. Το νιτριβεκ ειναι βακτηρια. Οχι και τα καλυτερα, αλλα απο ολοτελα καλη και η παναγιωταινα. ------------------------- Ααα και κατι αλλο. Το απλο nitrivec ειναι? ή το bio-nitrivec? Γιατι το πρωτο εχει αντικατασταθει νομιζω πληρως απο το δευτερο, αφου δεν εκανε και τιποτα. Αν ειναι ετσι μυριζομαι ληγμενο. ![]() Κοιτα ημερομηνια ληξης.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 16-09-11 στις 16:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια δεν θα στα δώσω τώρα, όταν στρώσεις το ενυδρείο
![]() Το PH του νερού της Καλαμάτας παίζει στο 7.6-8.0 και οι σκληρότητες είναι αρκετά ανεβασμένες.Σε βολεύει να παίξεις με ζωοτόκα για να μη μπλέκεις με άλλες διαδικασίες για να μαλακώσεις το νερό. Σπύρο, μπορώ, να της δώσω εγώ μπόλι;Απο το ένα απο τα 2 σφουγγάρια του ενυδρείου (γιατί το δεύτερο το καθάρισα προχθές και δεν θέλω να το ξαναστύψω). Και για να μη ζαλίζεσαι, μπορούμε να πιούμε και ένα καφεδάκι, να τα αναλύσουμε πιο εύκολα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλαματιανε,εχω μπλεξει~~
Αν μπορεις να μου δωσεις μπολι,παρε τηλ στο.........Ειναι γουατς απ το νουμερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Σταθερό δεν έχεις; Σβήσε το κινητό σου απο εκει να μη φαίνεται και στείλε μου το με pm μαζί με το σταθερό σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φωτα σας παρακαλω | giannisfot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-03-08 13:40 |
Τα Φωτα σας Παρακαλω.... | Jimmy996s | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 30-05-07 06:44 |
τα φωτα σας παρακαλω.. | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-02-07 18:35 |
Τα φωτα σας παρακαλω! | stratosgeo | Ζωοτόκα | 18 | 05-02-05 18:53 |
Παρακαλω τα φωτα σας | hejo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-09-04 18:04 |