|
|
||||
|
||||
![]()
Sump filter 380¤?
Βας ιστ ντας?
|
||||
|
||||
![]()
Όλα τα ποσά που είναι κάτω απο τα κίτρινα τετράγωνα αφορούν το sump
Συνολικά 900 ευρώ
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το κατάλαβα, δε κατάλαβα τα 380¤ που αντιστοιχούνε..
Σε ποιό αντικείμενο.
|
||||
|
||||
![]()
Στο sump φυσικά. Στη γυάλα που αποτελεί το sump
|
||||
|
||||
![]()
Αντιλαβού.
Πόσα λίτρα είπες είναι το sump? Γιατί μου φαίνεται ακριβό..
|
||||
|
||||
![]()
Δε λες πανάκριβο να είσαι μέσα. Το λάθος ήταν δικό μου που δε το παζάρεψα αλλά του είπα απλά φτιάξει κι ένα sump 110χ50χ50. Και φυσικά η χαρά του όποιου εμπόρου είναι αυτό, να του αφήσεις δηλαδή ανοιχτό το θέμα της τιμής. Σε ξεσκίζει κανονικά.
Πάντως ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος από την αρχή της συνεργασίας και μέχρι την παράδωσει του προϊόντος. Πήρα και μία γραφτή εγγύηση 5ετήας και έξω απο τη πόρτα.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα πλήρωνα τα παραπάνω για να έχω γραπτή εγγύηση 5ετιας, ειδικά από μάστορα.
Αλλά πάλι μου φαίνεται ακριβή η κατασκευή. Οπότε, έχεις ένα λόγο παραπάνω να είσαι υπερ του sump ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω να αξίζει παραπάνω χρήματα αυτό. Η "εγγύηση" εννοώ.
Δηλαδή τι θα γίνει αν (κούφια η ώρα - μακριά από μας ![]() Θα σε αποζημιώσει για τα ζωντανά σου? Θα σε αποζημιώσει για τις ζημιές που θα γίνουν στο σπίτι λόγω της διαρροής? Θα σε αποζημιώσει για τον τόσο χαμένο κόπο και για όλα αυτά που έχεις κάνει? Σίγουρα όχι. Το μόνο που θα κάνει είναι να σου φτιάξει άλλο ενυδρείο ή sump. Ούτε θα σου δώσει τα λεφτά σου πίσω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρνητικά της χρήσης CO2? | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 18-04-11 12:02 |
Προετοιμασία ενός φυτεμένου!! | Neoklis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-11-08 14:49 |
Δέκα μέρες χωρίς φαγητό? | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-09-08 10:35 |
Δέκα μήνες μείον από την ζωή μου!!! | Celda | Bettas | 17 | 20-09-05 15:40 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |