|
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνεται ενδιαφέρουσα η συσκευή που έχεις αλλά απ' όσο μπόρεσα να καταλάβω από τις φωτογραφίες δεν κάνει για σκούπα βυθού. Ο λόγος είναι απλός, δεν έχει διάφανο το μπροστινό κομμάτι που έρχεται σ' επαφή με τον βυθό με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι τραβάς και αν τελικά το κομμάτι που καθάρισες είναι πλέον καθαρό ή χρειάζεται να επιμείνεις κι άλλο.
Βέβαια η τιμή είναι άκρως δελεαστική αλλά προσωπικά εγώ που δεν έχω και μεγάλη πείρα (μία φορά έχω καθαρίσει βυθό), θα προτιμούσα κάποια από αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο με διάφανο δοχείο αναρρόφησης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα μπορουσαμε να το αποκτησουμε ομως θεσσαλονικη?Ειναι δυνατη η αποστολη με αντικαταβολη?
|
||||
|
||||
![]()
και που τις βρισκουμε αυτες αν επιτρεπεται? εχω μια αμφιβολια οσον αφορα την αντλια της,αν χαλασει η φτερωτη για παραδειγμα μαλον δε θα βρισκεις ανταλακτικο,αλλα απτην αλλη για 13 ευρω δεν ειναι και μεγαλη απωλεια.ειδικα αν κανει δουλεια η σκουπα οποτε μικρο το κακο.μηπως θα σου ητανε ευκολο να τραβηξεις ενα βιντεακι την επομενη φορα που θα τη χρησιμοποιησεις?
![]() αν σου ειναι ευκολο νομιζω θα βοηθησει πολλους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ippomas μπορεις σε παρακαλω αν θες να βαλεις μια φωτο η ενα σχεδιαγραμμα με την δικη σου κατασκευη/φιλτρο πανω στην σκουπα...?
Το τουλι πως το εχεις βολεψει? thnx
|
||||
|
||||
![]()
αυτη την εχει δοκιμασει κανεις?
http://www.youtube.com/watch?v=Y9wVvznfXKQ καποια reviews που διαβασα λενε και θετικα και αρνητικα γιαυτη τη σκουπα,αλλα φαινεται πως πολλοι που την εχουν παρει δεν το μετανιωσανε.(παλι με βαση αυτα που διαβασα)βεβαια ειναι καπως ακριβη ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο ρουφηγμα?τραβουσε βρωμια?πρεπει να βολευε πολυ χωρις σωληνες κλπ ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα φροντισω να τραβηξω βιντεο αλλα δεν θα καταφερω να το ανεβασω ισως μερικες φωτο με τους τροπους λειτουργιας να ειναι καλυτερες. Αυριο θα τις ανεβασω να τις δειτε. Παντως εγω τα αγοραζω για διαφορετικη δουλεια και αποδειχθηκαν σωτηρια για τα ενιδρυα μου. Απλα στην αναροφηση βαζω ενα διπλο τουλι με ενα λαστιχο για να μην παρασειρω και γαριδες που εχω στο ενα ενιδρυο, και στην εξαγωγη ενα διπλο διηθητικο παλι με λαστιχο το οποιο και μετα απο καθε χρηση το πλενω με μπολικο νερο και καθαριζη για να χρησιμοποιηθη παλι. Οσο για το αδειασμα του νερου σε πολυ γρηγορο χρονο αδειαζη οση ποσοτητα νερου θελουμε και φυσικα μπορει και να τροφοδοτηση το ενιδρυο με νερο καινουργιο χωρις να ριχνουμε σταγονα κατω, ουτε να πεφτη με δυναμη το νερο μεσα στο ενιδρυο και ανακατωνη τα παντα. Εγω ειμαι Καβαλα οσοι θελουν μπορω να τους στειλω με την κουριερ που συνεργαζομαι αφου τους ρωτησω φυσικα για το χαμηλοτερο κοστος αποστολης που μπορουν να μου δωσουν. Αντ/κα δεν υπαρχουν αλλα πιστεψτε με οτι δεν παρουσιασαν και τιποτε γιατι ειναι υπολογισμενες για μετακινηση καυσιμου κηροζινης κλπ. ειναι ανθεκτικα πλαστκα με ινοξ εξαρτηματα και οι μπαταριες εχουν πολυ μεγαλη διαρκεια γιατι ακομη δεν χρειαστηκε να αλλαξω. Στον τροπο αποθηκευσης πρεπει να κρατιεται στην ορθια σταση ωστε υπολοιματα νερου που θα υπαρχουν να στραγγιζουν κατω. Οποιαδηποτε απορια δεκτη.
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφερον ακουγεται,περιμενουμε τις φωτογραφιες τουλαχιστον
![]() απλα δεν ξερω ποσο βολικη θα ειναι.αν και δε νομιζω ναναι χειροτερη απο αυτη που εχω τωρα της τετρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ολα καλα ippomas , αλλα απο που μπορουμε να τις αγορασουμε δεν μας λες . |
|
||||
|
||||
![]()
το ειπε παραπανω,πμ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΒΥΘΟΥ | HLIASKR | Διατροφή | 5 | 14-10-10 16:32 |
Θερμοστατης βυθου. | aNe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-09-10 12:06 |
Σκουπα βυθου | Neoklis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-08-07 09:06 |
σκουπα βυθου | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-04-07 09:55 |
Φθηνες λαμπες! | smoof | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-08-05 00:12 |