|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αγοράζω πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη ρε παιδια αλλα αυτο το πραγμα που μου δειχνεται το λετε σκουπα βυθου. Βασικα με αυτο βγαζης το νερο εξω απο το ενιδρυο και παρασερνης οτι μπορεις να παρασυρης απο τον βυθο του. Εχει καμμια σχεση με αυτο που σας προτεινα. Εδω μιλαμε για κατι αρκετα γρηγορο με μεγαλη παροχη ελεγχο στην ροη απο διακοπτη on-off και η αναροφηση της ειναι πολυ δυνατη και κανει τελειο καθαρισμο. Επισης στην καταθλιψη βαζοντας ενα φιλτρο η και σφουγγαρι ριχνης παλι το νερο μεσα σε ενα 5λεπτο εχεις καθαριση ολο το ενιδρυο εχεις αφαιρεση ολη την βρωμια του βυθου και το νερο σου ειναι κρυσταλο χωρις να χρειαζεται να κανης αλλαγη, εαν βεβαιως θελεις αλλαγη αδειαζη τα 120λιτρ σε 4-5 λεπτα οταν χρειαστηκε να μεταφερω το ενα ενιδρυο. Μιλαμε για εργαλειο το οποιο ενδεικνυτε ακομη και για μεταγγιση κηροζινης πολυ περισσοτερο για το νερο. Τετοιες φυσσουνες με λαστιχο τις ειχαμε παλια στα 2-3 ε και εχουν καταργηθη τουλαχιστον σε εμας γιατι υπαρχουν καινουργια πραγματα τελεια. Δεν χρειαζεται να τα ψαχνεται στο ebay παρχουν στην Ελλαδα.
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνεται ενδιαφέρουσα η συσκευή που έχεις αλλά απ' όσο μπόρεσα να καταλάβω από τις φωτογραφίες δεν κάνει για σκούπα βυθού. Ο λόγος είναι απλός, δεν έχει διάφανο το μπροστινό κομμάτι που έρχεται σ' επαφή με τον βυθό με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι τραβάς και αν τελικά το κομμάτι που καθάρισες είναι πλέον καθαρό ή χρειάζεται να επιμείνεις κι άλλο.
Βέβαια η τιμή είναι άκρως δελεαστική αλλά προσωπικά εγώ που δεν έχω και μεγάλη πείρα (μία φορά έχω καθαρίσει βυθό), θα προτιμούσα κάποια από αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο με διάφανο δοχείο αναρρόφησης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα μπορουσαμε να το αποκτησουμε ομως θεσσαλονικη?Ειναι δυνατη η αποστολη με αντικαταβολη?
|
||||
|
||||
![]()
και που τις βρισκουμε αυτες αν επιτρεπεται? εχω μια αμφιβολια οσον αφορα την αντλια της,αν χαλασει η φτερωτη για παραδειγμα μαλον δε θα βρισκεις ανταλακτικο,αλλα απτην αλλη για 13 ευρω δεν ειναι και μεγαλη απωλεια.ειδικα αν κανει δουλεια η σκουπα οποτε μικρο το κακο.μηπως θα σου ητανε ευκολο να τραβηξεις ενα βιντεακι την επομενη φορα που θα τη χρησιμοποιησεις?
![]() αν σου ειναι ευκολο νομιζω θα βοηθησει πολλους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ippomas μπορεις σε παρακαλω αν θες να βαλεις μια φωτο η ενα σχεδιαγραμμα με την δικη σου κατασκευη/φιλτρο πανω στην σκουπα...?
Το τουλι πως το εχεις βολεψει? thnx
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΒΥΘΟΥ | HLIASKR | Διατροφή | 5 | 14-10-10 16:32 |
Θερμοστατης βυθου. | aNe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-09-10 12:06 |
Σκουπα βυθου | Neoklis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-08-07 09:06 |
σκουπα βυθου | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-04-07 09:55 |
Φθηνες λαμπες! | smoof | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-08-05 00:12 |