|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ένα μικρό video πριν το τελικό setup
η σαλιάρα που κάνει εμφάνιση είναι ο υποτιθέμενος αρσενικός που αερίζει τα αυγά ακατάπαυστα http://www.youtube.com/watch?v=HiE7UCXfwY4 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε μου...Πολύ καλή δουλεία.
Αν και το βίντεο δεν δείχνει το ενυδρείο σου από διάφορες πλευρές,η διαμόρφωση με πολλές σπηλιές και κρυψώνες πιστεύω ότι είναι πολύ καλή. Η πλευρά που δείχνεις είναι κατά μήκος ή στο πλάτος του ενυδρείου σου. Δώσε μας μερικά στοιχεία παραπάνω... Ίσως η προσθήκης μερικών μακροαλγών (φύκη) μετά από καλή μελέτη θα έδινε και λίγο χρώμα περισσότερο στο ενυδρείο σου. Πάντως παρά την παιχνιδιάρα σαλιάρα, εμένα μου άρεσε η καλόγρια. Έχεις και άλλες μέσα ?? Καλή συνέχεια ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κάνω κάποια παγίδα για καβούρια ? Είχα μεγάλο πρόβλημα με έναν κάβουρα όπου για να τον πιάσω ξεστισα ολόκληρο το ενυδρείο και τον έχω μεταφέρει μονο του στο 120 λίτρων όπου πραγματικά το έχει G@..s! και αυτό αλλα έχει πλακα εκεί και δεν με πειράζει η ανακατωσούρα που έχει κάνει .. χθες έφαγε και τον πωρόλιθο . Το πρόβλημα μου είναι στο 200 λίτρων όπου παρατηρώ να εμφανίζονται και αλλα καβουράκια όπου μεγαλώνουν και αυτά αρκετά γρήγορα και μάλλον σε λίγο θα αρχίσουν τις καταστροφές |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε κανα μπουκαλι με τροφη..αλλ παιζει να πιασεις και ψαρακια! ασχετο! αλλα σχετικο! ηηθελα να ρωτησω με τις ανεμωνες δε φοβασαι?! εμενα με φοβιζει πολυ το οτι καποια μπορει να ψοφισει π.χ αν την σκοτωσει ενας καβουρας..!
|
||||
|
||||
![]()
οι φωτογραφίες είναι από το αρχικό στήσιμο στο 120 όπου πλέον δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτος από βράχο και ένα κάβουρα που έχει γίνει τερατάκι . Στο 200 λίτρο έχω κρατήσει μια ανεμώνη μονο , αυτή που φαίνεται και στις τελευταίες φωτογραφίες - video
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να στησεις καρτερι το βραδυ που βγαινουν. εχω διαβασει εδω μεσα πως με ενα φακο με κοκκινο φιλτρο...εσυ βλεπεις αλλα τα ζωντανα δε βλεπουν το κοκκινο φως (αυτο θα πρεπει να το διασταυρωσεις δε σου το λεω σαν δεδομενο..αλλα το διαβασα απο εμπειρους αλμυρους) οποτε και μπορουν να συλληφθουν.
το κολπο με το ποτηρι επισης πιανει. θαβεις ενα ποτηρι στον αραγωνιτη-αμμο οτι εχεις...(αν χρειαστει φτιαχνεις ενα λοφακι προκειμενου το ποτηρι να καλυφθει) και βαζεις μεσα δολωμα (π.χ. κατεψυγμενη γαριδα). τα χειλη του ποτηριου ειναι στο υψος του υποστρωματος οποτε ο καβουρας μπορει να μπει..δε θα μπορει να σκαρφαλωσει ομως για να βγει...και την αλλη μερα το πρωι τον εχεις...."στο ποτηρι". γιατι να φοβαται περισσοτερο μια ψοφια ανεμωνη..απο ενα ψοφιο ψαρι?
|
||||
|
||||
![]()
φιλε Pano είπες μεγάλη ιδέα !!! θα δοκιμάσω το κόλπο με το ποτήρι και θα ενημερώσω με τα αποτελέσματα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ψάρι θα το περιλάβουν ![]() Η ανεμώνη όμως είναι αλλιώς... Αν δεν προλάβεις να την δεις που ετοιμάζετε να ψοφήσει, τότε μπορεί να "λιώσει" και να αφήσει στο ενυδρείο μας τοξικά (όχι απόβλητα ε??? ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
To Μεσογειακό του mastronik! | mastronik | Μεσογειακό | 19 | 15-05-08 14:53 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |