|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον παιδια,επειδη εγω ειμαι σε νησι και ειναι δυσκολο το μπολι, βαζω σε πιο ζεστο δωματιο το ενυδρειο και παρακολουθω τη θερμοκρασια,βαζω μεσα το φιλτρο καθαρο και καινουριο και βαζω βακτηρια σε υγρη μορφη(μπορει καποιος να μου πει για τη δοσολογια?)
και τελος κανω καθε μερα αλλαγες νερου με αντιχλωριο. ααα! και κανω και 3 φορες τον σταυρο μου για 1 μηνα? :P |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι λενε οι οδηγιες για τα βακτηρια, Καθενα εχει τις δικες του.
Χρειαζεσαι σταθερη θερμοκρασια χωρις αποτομες μεταβολες.
|
||||
|
||||
![]()
Πεταξου και μεχρι τον Ταξιαρχη και αναψε λαμπαδα.
Αν διαβασεις αυτα που σου ποσταρα πριν θα δεις τι πρεπει να βαλεις μεσα στο φιλτρακι σου για να μπορεσουν να αναπτυχθουν βακτηρια μεσα σε αυτο πιο ευκολα. Ολες οι απαντησεις ειναι μεσα εκει...... Αρκει να μη ακολουθησει την πορεια αυτου που πηρε τις απαντησεις αυτες ![]() ![]() ![]() Απλο ειναι......μασημενη τροφη.....
|
||||
|
||||
![]()
Για Chios μην ανησυχείς το ενυδρείο θα στρώση. Η αμμωνία είναι τοξική Πάνο από 6,8ph και σε θερμοκρασίες Πάνο από 26c.Προσπάθησε να κρατήσεις αυτές της τιμές η και πιο χαμηλά .Χόρια που ο μονομάχος παίρνει οξυγόνο και από την επιφάνια του νερού. Και ότι σου πρότειναν τα παιδιά. Συχνές αλλαγές νερού με αντιχλόριο και βακτηρίδια με δοσολογία ανάλογα την εταιρία και τα λίτρα σου. Όταν μπορέσεις πάρε ένα θερμοστάτη για της κρύες μέρες του χειμώνα και υγρά τεστάκια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια, σε λιγο παω στο πετ σοπ και εκτος απο υαλοβαμβακα στην εισοδο του φιλτρου ειναι και ένα άλλο λευκό υλικο (σαν σφουγγάρι ) το οποίο ειναι το τελευταίο υλικο πριν την έξοδο.. μήπως τυχαίνει να ξέρει κανείς ποιο είναι το υλικο αυτο, ωστε να το ζητησω και να μην με περασουν για ασχετο? Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας..και ο Όσκαρ ευχαριστει
(το φιλτρο ειναι εσωτερικο!) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν πας ανοιξε το φιλτρο και πες μας τι εχει μεσα,εχει σφουγγαρι και ανθρακα?Αν θες βαλε φωτο.
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου, το φιλτρο εχει μεσα ενα μαυρο σφουγγαρακι(ενεργος ανθρακας) μπροστα και ενα ασπρο(υαλοβαμβακας) πισω..ειναι μικρο φιλτρακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σε ενα αντιστοιχο φιλτρακι που εχω κοντυνα,λιγο, το κατω σφουγγαρακι κοβωντας το και εβαλα μεσα βιολογικο υλικο mini siporax που χωραει και εχει καλυτερη επιφανια για να αποικισουν τα βακτηρια.Στο πανω μερος του του φιλτρου εβαλα ελαχιστο ενυδρειακο βαμβακι.Ειναι πιο σωστος συνδιασμος υλικων απο τα δυο σφουγγαρια που εχει μεσα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σφουγγαρι.
|
||||
|
||||
![]()
Ο υαλοβαμβακας οκ αλλα το αλλο υλικο γιατι να το αλλαξεις?Αν ειναι σφουγγαρι εκει πιανει η βιολογια (τα βακτηρια) καθε φορα που θα το αλλαζεις θα μηδενιζεις η θα μειωνεις τη βιολογια σου
|
![]() |
Tags |
βακτήρια, προσαρμογή μονομάχων, φίλτρο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός Ενυδρείου για νέο ψάρι. | Roi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-08-09 08:17 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Krisos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 22-04-09 16:41 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 16-10-07 11:47 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Filippos | Malawi | 4 | 02-04-04 12:50 |