|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου, το φιλτρο εχει μεσα ενα μαυρο σφουγγαρακι(ενεργος ανθρακας) μπροστα και ενα ασπρο(υαλοβαμβακας) πισω..ειναι μικρο φιλτρακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σε ενα αντιστοιχο φιλτρακι που εχω κοντυνα,λιγο, το κατω σφουγγαρακι κοβωντας το και εβαλα μεσα βιολογικο υλικο mini siporax που χωραει και εχει καλυτερη επιφανια για να αποικισουν τα βακτηρια.Στο πανω μερος του του φιλτρου εβαλα ελαχιστο ενυδρειακο βαμβακι.Ειναι πιο σωστος συνδιασμος υλικων απο τα δυο σφουγγαρια που εχει μεσα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα δυο υλικα ειναι ψιλοαχρηστα.
Ο ανθρακας γιατι δεν ειναι απαραιτητος χωρις λογο (ιδιως αν λιπαινουμε λογω φυτων δεν ενδυκνειται καθολου), και θελει αλλαγη καθε μηνα αφου χανει τις ιδιοτητες του. (μπορουμε ωστοσο να το αφησουμε και μετα το περας του μηνα και να λειτουργησει ως απλο σφουγγαρι μηχανικο-βιολογικο υλικο) Και το ασπρο (ειτε σε μορφη fine pad σφουγγαριου ειτε χυμα filterwool) δεν ενδυκνειται για αποικηση βιολογιας αφου βουλωνει ευκολα και θελει πολυ καλο πλυσιμο ή αλλαγμα με καινουριο συχνα. Οτι βιολογια πιανει θα χανεται.
|
|||
|
|||
![]()
Αρα εγω να αγορασω βιολογικο υλικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο χωραει..
![]() ------------------------- Η βρες καποιον που να εχει substrat στο φιλτρο του να σου δωσει μερικα μπιλακια,δεν θελεις και πολλα.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris77 : 06-09-11 στις 12:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
αυτα ως αναφορα το ξέπλυμα και την αλλαγη πως τα πανε? τηα βαζω καθε μηνα καινουρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα βαζεις και τα ξεχνας μεσα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σφουγγαρι.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τον απο πανω....
βακτήρια, προσαρμογή μονομάχων, φίλτρο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός Ενυδρείου για νέο ψάρι. | Roi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-08-09 08:17 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Krisos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 22-04-09 16:41 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 16-10-07 11:47 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Filippos | Malawi | 4 | 02-04-04 12:50 |