|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσύ καλά θα κάνεις, όπως σου είπαν καλοπροαίρετα και οι προηγούμενοι, να ενημερωθείς, με όποιο τρόπο επιλέξεις εσύ, για να δεις αν σου ταιριάζει το συγκεκριμένο χόμπι και να μη χάνεις χρόνο και χρήμα χωρίς λόγω. Το φόρουμ μπορεί να σου παρέχει όποια πληροφορία σου χρειαστεί και τώρα και στο μέλλον και τα μέλη του είναι όλα αγαπημένα. Έχουμε γνωριστεί μεταξύ μας κάνουμε συγκεντρώσεις κατά τόπους και προσπαθούμε να αλληλοβοηθούμαστε όσο μπορούμε. Φυσικά υπάρχουν και κάποιες διαφωνίες λόγω διαφορετικών απόψεων και προσεγγίσεων σε διάφορα ερωτήματα που αναρτιούνται στο φόρουν αλλά αυτό ποτέ δεν υπήρξε αιτία μαλώματος ή έντονης αντιπαράθεσης ή δε ξέρω τι άλλο.
|
|||
|
|||
![]()
Αφού το κράτησες μέχρι τώρα χωρίς απώλειες εύχομαι να τα καταφέρεις και άλλη μια εβδομάδα μέχρι ο φίλος σου να σου εξηγήσει τον εξοπλισμό αλλά και όλες τις ρουτίνες που ακολουθούσε στη συντήρησή του.
Αφού αφιέρωσες ήδη τόσο χρόνο, έκανες post σε φόρουμ, είναι σίγουρα και χόμπι σου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το βασικό χόμπυ είναι γραμματόσημα ασφράγιστα αλλά αυτό είναι που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ κρατήσω για χάρη του φίλου... μία ακόμα ερώτηση καβουράκια από θάλασσα μπορώ να βάλω ? ελπίζω να μην είναι πολύ ανόητο αυτό που ρώτησα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω βαλει μερικους ερημιτες κανουνς καλη δουλιτσα με τις αλγες αλλα ειναι μπουλντοζες σκαρφαλωνουν παντου
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα δυστηχώς ο Φίλος μου ήρθε ( το δυστηχώς πάει στην διάγνωση του ) και μου είπε τα ψάρια παπαλα
![]() α) γίνεται αυτό? β) τα φίλτρα κ.λ.π κάνουν και στα δύο? γ) βράχοι, άμμος θα πλυθούν και θα επανατοποθετηθούν? δ) με τι νερό θα πλυθούν... το αν θα γίνει και μετά διάβασα εν ολίγοις στο σιτε πήρα μια εικόνα των βοηθημάτων απλά τα 4 ερωτήματα με σταματάνε... καλή συνέχεια |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό πλύσιμο με νερό βρύσης. Ελπίζω να μη μας κουφάνεις και βάλεις Δίσκους.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΉΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΊΟΥ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΥ ΓΙΑ MALAWI-HELP | lans | Malawi | 14 | 26-10-10 13:07 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΝΕΟΥ ΕΝΥΔΡΕΊΟΥ | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-03-09 09:47 |
Clown Percula η μεταλλαγμενο θαλασσιο piranha (?) | stergios | Mη Reefsafe | 4 | 23-09-04 13:29 |
ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ | paparatsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 02-08-04 19:32 |