|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικά, πριν ξεκινήσω με τα ενυδρεία γλυκού νερού (πριν τα αλάτια δηλαδή...) αγόρασα 2 βιβλία γύρω από τα ενυδρεία, γράφτηκα εδω στο forum και μετά ξεκίνησα. Λάθη έκανα, αλλά με τις γνώσεις που απέκτησα τα περιόρισα.
Δεν υπάρχει δηλάδη θέμα πτυχίων ούτε πυρηνικής φυσικής. Ένα χόμπι είναι απλά, που όμως διαχειριζόμαστε ζωντανούς οργανισμούς. Τα υπόλοιπα ειρωνικά σχόλια τα αφήνω πίσω...
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα ξεκινώ και το σταματώ κιόλας για έναν βασικό λόγο ότι αποκόμοισα την εντύπωση ότι εδώ κάποιοι νομίζουν ότι μιλάμε για θρησκίες ή για φιλοσοφίες και δεν δύναται κάποιος να κάνει χαβαλέ, ουδέποτε ειρωνεύτικα ΚΑΠΟΙΟΝ αλλά την κατάσταση, υπήρξα περιπεχτικός ΜΟΝΟ με μένα και με κανέναν άλλον αλλά εδώ νομίζω ότι δεν χωράει καν το χιούμορ, επ ουδενί δεν πίστευα ότι πρέπει να ψοφήσουν ή ότι άλλο με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ σαν να μην κατανοώ ότι μιλάμε για ζωντανούς οργανισμούς άφησες να φαίνεται accnt τώρα πιθανόν λόγω ηλικίας να μην έχω τον χρόνο να διαβάζω όσο κάποιοι άλλοι, αλλά όπως και να έχει ζήτησα την όποια βοήθεια μπορούσε να μου παρασχεθεί για κάτι εντελώς άγνωστο και κάτι που σε μένα φαινόταν βουνό τώρα αν εσύ πιστεύεις όταν λέμε μου άφησαν ένα ενυδρείο εξ ανάγκης ότι άμεσσα χρειάζεται να διαβάσεις να μάθεις και όχι να πεις στον άλλο όπως (και τον ευχαριστώ για τον χρόνο του) έκανε ο kikos7 κοίτα κάνε πρώτα αυτά και αυτά για να επιβιώσουν τα ψάρια αρχικά κι μετά βλέπουμε και ότι πρέπει να διαβάσω δύο ή και περισσότρα βιβλία ε συγνώμη μιλάμε για άλλους κόσμους επαφής που ενδεχόμενα ο δικό σου να είναι ο ορθός πλην όμως απέχει πολύ από το πνεύμα μου και από την στάση ζωής χείρα βοηθεία τίνει κάποιος να προσφέρει όταν του ζητηθεί και δεν κομπάζει με κάποιον για το τι κατάφερε...
ευχαριστώ από καρδιάς όσους προσέφεραν άποψη να με βοηθήσουν τώρα το τι θα πράξω ελπίζω να βρω μια άκρη σταδιακά...... α και στον κ. accnt όταν κάνεις κάποια παρανομοία όποια να είναι αυτή και συνομιλείς με έναν νομικό φίλο γιατί μέσα σου φλέγεσε ( ΟΧΙ σαν πελάτης του ) δεν νομίζω να σου λέει ΔΙΆΒΑΣΕ ΤΟΝ κ.Πολ.Δ. ή όποιον άλλο νομικό κώδικά παρά σου λέει τα επιφανειακά και παραπέρα εντριφείς εσύ πηγαίνοντας σε κάποιον δικηγόρο ως πελάτης το ίδο ισχύει και σε γιατρούς κ.λ.π. ή γνώση μεταδίδεται καλόπιστα και ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΧΟΜΠΥ συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου και του χρόνου σας |
|
|||
|
|||
![]()
... και γενικώς τα σχόλια που δεν με αφορούν.
Αν δεν διάβασες καλά, σου απάντησα σε ορισμένες απορίες σου. Αυτά, βαριέμαι να το συνεχίσω.
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη (accnt) Well came back!!!
![]() ![]() Η απουσία σου ήταν αισθητή.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε lazior παρα πολλες φορες δεν υπαρχει μονολεκτικη απαντηση σε καποια ερωτηση! Μερικες φορες η απαντηση ειναι τελειως διαφορετικη αν υπαρχουν ορισμενα δεδομενα η ακομα αν θελεις να πετυχεις διαφορετικα πραγματα! Για αυτο εχουν γραφτει τα αρθρα για να καλυπτουν οσο μπορουν καποιο θεμα οσο πιο αναλυτικα γινεται! Για αυτο σε παραπεμπουν ολοι σε αυτα και οχι για καποιο αλλο λογο!
Ειδικα στο θαλασσινο χρειαζεται πολυ μελετη ... μια που υπαρχουν πολλα θεματα που θα πρεπει να κατανοησεις! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ από καρδιάς όσους θέλησαν και με βοήθησαν και σπατάλησαν τον πολύτιμο χρόνο τους, σας ενημερώνω ότι καθάρισα εσωτερικό φίλτρο, τζάμια, πρόσθεσα νερό εμφιαλωμένο και αναμένω αυτόν που συντηρούσε το ενυδρείο μαζί με τον φίλο μου από βδομάδα να το βάλουμε σε μια ρέγουλα...
καλή συνέχεια σε όλους σας με το χόμπυ μας σας δεν ξέρω ακόμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσύ καλά θα κάνεις, όπως σου είπαν καλοπροαίρετα και οι προηγούμενοι, να ενημερωθείς, με όποιο τρόπο επιλέξεις εσύ, για να δεις αν σου ταιριάζει το συγκεκριμένο χόμπι και να μη χάνεις χρόνο και χρήμα χωρίς λόγω. Το φόρουμ μπορεί να σου παρέχει όποια πληροφορία σου χρειαστεί και τώρα και στο μέλλον και τα μέλη του είναι όλα αγαπημένα. Έχουμε γνωριστεί μεταξύ μας κάνουμε συγκεντρώσεις κατά τόπους και προσπαθούμε να αλληλοβοηθούμαστε όσο μπορούμε. Φυσικά υπάρχουν και κάποιες διαφωνίες λόγω διαφορετικών απόψεων και προσεγγίσεων σε διάφορα ερωτήματα που αναρτιούνται στο φόρουν αλλά αυτό ποτέ δεν υπήρξε αιτία μαλώματος ή έντονης αντιπαράθεσης ή δε ξέρω τι άλλο.
|
|||
|
|||
![]()
Αφού το κράτησες μέχρι τώρα χωρίς απώλειες εύχομαι να τα καταφέρεις και άλλη μια εβδομάδα μέχρι ο φίλος σου να σου εξηγήσει τον εξοπλισμό αλλά και όλες τις ρουτίνες που ακολουθούσε στη συντήρησή του.
Αφού αφιέρωσες ήδη τόσο χρόνο, έκανες post σε φόρουμ, είναι σίγουρα και χόμπι σου. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΉΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΊΟΥ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΥ ΓΙΑ MALAWI-HELP | lans | Malawi | 14 | 26-10-10 13:07 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΝΕΟΥ ΕΝΥΔΡΕΊΟΥ | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-03-09 09:47 |
Clown Percula η μεταλλαγμενο θαλασσιο piranha (?) | stergios | Mη Reefsafe | 4 | 23-09-04 13:29 |
ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ | paparatsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 02-08-04 19:32 |