|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 04-09-11 στις 03:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλα κανεις. Αυτο πρεπει να γινεται. Απλως ειχα ανοιξει ποστ για απαντηση, πριν δω οτι ειχες απαντησει ηδη (και σωστα).
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα μέτρησα τα νιτρικά του νερού...
Βγήκε ένα πολύ μοβ χρώμα (πιο πάνω και απο το όριο) Αυτό το παιδί στο Pet Shop που μου μέτρησε το νερό μου είπε να κάνω αλλαγή νερού, να ξαναβάλω αντιχλώριο και να βάζω βακτήρια κάθε μέρα για μια βδομάδα. Μετά να του ξαναπάω νερό για μέτρημα. Μου φαίνεται περίεργο γιατί τις τελευταίες 12 μέρες είχα βάλει 2 φορές βακτήρια και ψόφησαν όλα... Είχα βάλει και μπόλι από άλλο ενυδρείο... |
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνια και ΝΟ2 μετρησες?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα αν δενεχεις ψαρια μεσα τωρα...ξεκινα διαβασε αυτα που σου εχουν ποσταρει τα παιδια και ξεκινα σιγα σιγα να στρωνεις το ενυδρειο σου.... ------------------------- και κατι τελευταιο...μην εμπιστευεσαι αυτους στα πετ σοπ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 05-09-11 στις 19:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ψάρια... οπότε τώρα ότι έγινε έγινε.
Ολα αυτά μου φαίνονται περίεργα διότι παλιότερα που είχα ένα 30αρακι ενυδρείο, δεν έβαζα ούτε βακτήρια ούτε τίποτα, και τα ψάρια ήταν μια χαρά, και τα είχα για 4 χρόνια. Μόνο λίγο αντιχλώριο όταν άλλαζα το νερό. Το θέμα είναι από εδώ και στο εξής τι καλύτερο μπορεί να γίνει για να την παλέψουν τα ψαράκια, και να φτιάξει και το νερό σιγά σιγά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι αλλαγες (ποσοστο και συχνοτητα) εκανες?
|
|||
|
|||
![]()
Είχα Guppy και τότε και άλλαζα το νερό κάθε 1,0 - 1,5 μήνες οπότε και έβαζα το αντιχλωριο.
Βακτήρια δεν είχα βάλει ποτέ.. Και επειδή το ενυδρείο το είχα φτιάξει μόνος μου δεν είχε ούτε φως (έβαζα εξωτερικά ένα φωτιστικό όταν ήθελα) ούτε καπάκι (είχα ναύλων) από πάνω. Τα ψάρια γνώρισαν μεγάλη άνθηση! 5-6 γενιές είχα καταφέρει να φτιάξω. Και στο τέλος απλά τα πούλησα γιατί πήγα φαντάρος αλλιώς τα ψάρια ήταν μια χαρά. Τέλος πάντων... Στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανα αλλαγή νερού την Δευτέρα και για όλες τις υπόλοιπες μέρες πρέπει να βάζω βακτήρια. Επιπλέον βάζω και φάρμακο για το Ich / Velvet γα τρεις μέρες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτο που προσπαθουν να σε βοηθησουν τα παιδια εδω ειναι να μη ξαναχασεις τα πρωτα ψαρια που θυσιαστηκαν για να "στρωσει το θεμα" για να ζησουν τα επομενα. Το ιδιο παθαινες και σε καθε μετακομιση (προφανως με λαθος τροπο) που πεθαινε βιολογια του φιλτρου και του ενδυρειου και ηθελε παλι στρωσιμο και ξανα απωλειες κ.ο.κ Εχω απαντησει στο αλλο σου θεμα με το ich. ------------------------- Προφανως αφου δεν εχεις καταλαβει τι ειχε παιχτει στο ενυδρειο σου, τι παιζεται τωρα και τι θα συνεχιζει να παιζεται σε καθε νεο στησιμο που κανεις, σημαινει οτι δεν εχεις διαβασει τα υπομνηματα ή δεν τα εχεις κατανοησει. Ξαναπροσπαθησε. Θα γλυτωσεις πολλα προβληματα.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 06-09-11 στις 16:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα ήθελα την γνώμη σας! | andreascrete | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-01-11 14:29 |
Μερικές απορίες | Nikos3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 26-02-10 12:26 |
Θα ήθελα βοϊθεια με τιν κατασκευη για καπακι | Swtirakis95 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-09-09 13:42 |
ετοιμάζεται ενυδρείο μονομάχου, θα ήθελα συμβουλές για την ανούμπια. | Stathis.k | Bettas | 5 | 13-03-09 14:12 |
Αρχάριος..μερικές συμβουλές αν έχετε την καλοσύνη! | Controller^ | Malawi | 17 | 09-04-06 10:30 |