|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τα καλβους ειναι υπεροχα ψαρια και στο μεγεθος που τα εχεις ειναι ετοιμα για γεννες αν τους βαλεις οτι χρειαζεται για να γεννησουν.Μπορεις να βαλεις σχετικα μεγαλα κελυφη απο σαλιγκαρια και το πιο πιθανον ειναι να σου γεννησουν μεσα σε αυτα.Ειναι αμαρτια να χασεις μωρα απο καλβους επειδη θα εχεις συνοδοντις μαζι τους. Προσωπικη μου αποψη παντα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο ακη πολλη καλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
εως τωρα ολα πανε καλα οταν μπωρω θα ανεβασω καμια φωτο με τα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξτε εδω.
http://www.youtube.com/watch?v=wqDVz...layer_embedded Και εγω θα ελεγα να μην βαλεις,για τους ιδιους λογους που αναφερει ο φιλος.Ειναι παρα πολυ δυνατα,και γενικα σε ολα τα ενυδρεια εχουν ασυλια,κανουν οτι θελουν.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- σημασια εχει οτι η τανγανικα υπαρχει μεσα στο δωματιο μου..και σ'αυτο βοηθαν αυτα τα διαβολακια ![]() ![]() ![]()
φιλικα παντα Ακης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akoulis : 08-09-11 στις 05:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika | diamanths | Tanganyika | 5 | 07-09-11 21:49 |
Tanganyika | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 20-11-09 19:44 |
Tanganyika vol.2 | bisonas | Tanganyika | 7 | 11-09-08 01:26 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |