|
|
|||
|
|||
![]()
Akouli το ενυδρείο σου μου άρεσε πάρα πολύ αν και θα ήθελα περισσότερες φώτο. Ξεκινάω και εγώ ένα ενυδρείο ταγκανίκα. Να το εμπιστευθώ το synodontis με julie transcriptus; Τι λες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου Ακη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δωσε φωτο ακη!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαγκες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- οτι ψαρι βαλεις απ'την λιμνη...αναλογα τα λιτρα σου ..ταιριαζει..<αναλογος τι θες>.. ποσα λιτρα εχεις;;; και τι θελεις ;;; και κατι αλλο.τα σινοδοντης εινα πολυ σπανια ,και ακριβα ψαρακια.
φιλικα παντα Ακης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akoulis : 29-08-11 στις 03:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τα καλβους ειναι υπεροχα ψαρια και στο μεγεθος που τα εχεις ειναι ετοιμα για γεννες αν τους βαλεις οτι χρειαζεται για να γεννησουν.Μπορεις να βαλεις σχετικα μεγαλα κελυφη απο σαλιγκαρια και το πιο πιθανον ειναι να σου γεννησουν μεσα σε αυτα.Ειναι αμαρτια να χασεις μωρα απο καλβους επειδη θα εχεις συνοδοντις μαζι τους. Προσωπικη μου αποψη παντα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika | diamanths | Tanganyika | 5 | 07-09-11 21:49 |
Tanganyika | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 20-11-09 19:44 |
Tanganyika vol.2 | bisonas | Tanganyika | 7 | 11-09-08 01:26 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |