|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kυκλοφορητης ειναι και οχι φιλτρο.Ανακατευει το νερο για να διαλυθει το αλατι.Ο βυθος συνηθως μενει καθαρος με το ρευμα που δημιουργουν οι κυκλοφορητες που υπαρχουν μεσα στα θαλασσινα ενυδρεια.
|
|||
|
|||
![]()
πρεπει να βαλω κυκλοφορητη?
------------------------- ποσο συχνα κανετε αλλαγες νερου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silia : 27-08-11 στις 14:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου σου και του εξοπλισμου σου,για να βγαλουμε ακρη.Δεν εχεις κυκλοφορητη;Βραχο(θαλασσινο) εχεις μεσα στο ενυδρειο;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω 60 λιτρα ενυδρειου με σκιμμερ, εσωτερικο φιλτρο, θερμοστατη, δυο ζωντανους βραχους και ενα που παντα ξεχναω πως το λενε σαν σαλιγκαρι της θαλασσας που κουβαλαει το σπιτι του και καθαριζει το ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά ή turbo snail ή κανένας ερημίτης θα είναι!
Το εσωτερικό φιλτράκι τι ροή έχει;;κυκλοφορητή δεν έχεις;;Προφανώς γιαυτό σου μαζεύει και βρομιές ο βυθός...γιαυτό σου είπα πιο πριν τι βρομιές έχει και πως γίνεται να έχει τόσες ώστε να θέλει σκούπα... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο θα ειναι(για μενα απαραιτητο) να αγορασεις και ενα κυκλοφορητη,ετσι ωστε,να υπαρχει ροη γυρω απο τον βραχο σου(και θα σηκωνει και την βρωμια του βυθου).
Κατι τετοιο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2179
|
|||
|
|||
![]()
συγγνωμη αλλα δεν ξερω για το φιλτρο μαλλον ΒΤ400 θα ειναι αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιατι ηταν μεσα στο ενυδρειο οταν το αγορασα και δεν το εψαξα. εχω σκεφτει να παρω εξωτερικο φιλτρο αλλα το ενυδρειο μου εχει καπακι και δεν γινεται αν δεν βρω τροπο να αφαιρεσω το καπακι.. κυκλοφορη δεν εχω και για να πω την αληθεια δεν ξερω τι ειναι και στο πετ σιτυ δεν μου ειπαν καν οτι χρειαζομαι.....
------------------------- ο κυκλοφορητης πιανει πολυ χωρο μεσα στο ενυδρειο γιατι δεν ειναι που δεν ειναι μεγαλο αμα βαζω συνεχεια πραγματα τα ψαρια που θα μπουν ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silia : 27-08-11 στις 14:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
O kυκλοφορητής είναι πιο απαραίτητος από το φίλτρο στο θαλασσινό..και σιγά τον χώρο που πιάνει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο θα ειναι να διαβασεις αυτο.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15393
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμα φιλτρου | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-08-10 20:27 |
καθαρισμα φίλτρου | BAGELIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 17-11-09 19:00 |
καθαρισμα βαρελιου | nikitasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-10-07 15:04 |
moonstone-καθαρισμα | steady | Malawi | 5 | 14-01-07 22:27 |
Ξυδι για καθαρισμα ενυδρειου | mariah | Bettas | 14 | 13-12-06 09:06 |