|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αντιχλώριο ρίχνεις;
|
||||
|
||||
![]()
μου φαίνεται ότι το πρόβλημα του ψαριού δεν είναι μόνο το φίλτρο. Αποκλείεται όσο δροσερό σπίτι και να έχεις να είναι 20 βαθμούς σταθερό το νερό όλη μέρα. Εμένα ούτε το βράδυ δε πέφτει κάτω από τους 26,5 αυτή τη περίοδο.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπα οτι ειναι σταθερο στους 20 ... εκεινη την στιγμη και γενικα οταν του αλλαζω νερο ειναι τοσο .... το πιο πολυ που εχει παει ειναι 25 ... γενικα δεν ειναι ζεστο ....
οταν λεω προσαρμοζω το ψαρι εννοω οτι δεν το πεταω μεσα και τελειωσε .... επειδη δεν εχω φιλτρο οταν αλλαζω ολο το νερο ρον βαζω σε ενα δευτερο μικρο ενυδρειακι με το νερο το παλιο και οταν το επιστρεφω σιγα σιγα προσθετω το καινουριο νερο μεσα στο παλιο ωστε να μην του ερθει αποτομα.... αυτο εννοουσα.... το ξερω οτι δεν το ειχα σε 100% τελειες συνθηκες αλλα το προσεχα ..... παντως ζει ακομα ... καπως .... δεν ξερω τι εχει τελικα ... και μαλλον ουτε θα μαθω ποτε ... αλλα δεν θα παρω αλλο ... ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- οσο για το αντιχλωριο ... ναι φυσικα και ριχνω ...την ακριβη ποσοτητα που εχω μετρησει οτι χρειαζεται ..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη happyfish : 23-08-11 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
5 βαθμοί διαφορά σε κάθε αλλαγή είναι πολύ!!
Όλα αυτά που είπαμε έχει. Κακή ποιότητα νερού στρες από τη διαφορά θερμοκρασίας σε κάθε αλλαγή κτλ κτλ |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις ....
δεν νομιζω να ασχοληθω αλλο με τα ψαρακια ... ελπιζω μονο να πεθανει μεχρι αυριο και να μην υποφερει αλλο .... και παλι ευχαριστω ..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρες κανένα που να μπορεί να πάρει το ψαράκι μπας και μπορεί (αν αντέξει) να το φιλοξενήσει.
Μη τα παρατάς πάντως δεν είσαι ο πρώτος που την πατάει έτσι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να συνεχισεις και μην τα παρατας,γιατι ολοι ετσι ξεκινισαμε σχεδον.Με παρα πολλα και χειροτερα λαθη απο εσενα.Ειναι απο τα ωραιοτερα χομπι που σου γαληνευη την ψυχη και οχι μονο. Μπραβο μας καταφεραμε να αποτρεψουμε εναν νεο ανθρωπο (παιδι)απο το ωραιοτερο χομπι που υπαρχει. Γιαυτο θα συνιστουσα η απαντησεις μας να ειναι ουσιαστικες και οχι καταδικαστικες,ειδικα σε πρωταρηδες,που ειναι και συναισθηματικα πιεζμενοι. Αυστηροτητα και απολυτοτητα αλλου,και οχι σε νεα παιδια που πανε να ξεκινισουν τωρα. |
|
||||
|
||||
![]()
o μπομπι πεθανε ... καλυτερα ετσι δεν υποφερει ....
θα τον θαψω το απογευμα ... ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας ... δεν ξερω αν παρω αλλο ψαρακι αλλα οσο το ειχα ημουν πολυ χαρουμενη .... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρακι με fin rot | Χρυσανθη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-02-11 18:38 |
ΨΑΡΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΖ | bantourakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 27-09-10 12:31 |
SOS ψαρακι στα τελευταια του ! | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-07-10 00:03 |
μπλε ψαρακι | roulis | Reefsafe | 3 | 12-07-09 23:33 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |