|
|
||||
|
||||
![]()
+1 για τον μονομάχο
Αν και ήδη το πεθάναμε το χρυσόψαρο... αν σε παίρνει όσο ζει ακόμη, πάρε κανένα φιλτράκι... |
|
||||
|
||||
![]()
Από θερμοκρασία πως πάει το νερό?
|
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρακι ζει ακομα και κινειται περιεργα .... του αλλαξα ξανα το 50% του νερου ...
εχει χαμηλη θερμοκρασια γυρω στους 20 βαθμους .... αυριο το πρωι θα δειξει ..... ισως παρω μονομαχο δεν ξερω .... δεν μου αρεσει να σκεφτομαι οτι το τυραννουσα...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια απορια...
πως καταφερνεις να εχεις τοσο χαμηλη θερμοκρασια αυτη την εποχη? |
|
||||
|
||||
![]()
το σπιτι γενικα δεν ειναι πολυ ζεστο ... δεν το χτυπαει καμια ωρα της ημερας το φως εκει που ειναι ....και
αλλαζω το νερο συχνα και παντα φροντιζω να βαζω κρυο νερο απο την βρυση και να προσαρμοζω το ψαρι πριν το βαλω παλι μεσα..... γενικα το προσεχα οσο πιο πολυ μπορουσα ....... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αντιχλώριο ρίχνεις;
|
||||
|
||||
![]()
μου φαίνεται ότι το πρόβλημα του ψαριού δεν είναι μόνο το φίλτρο. Αποκλείεται όσο δροσερό σπίτι και να έχεις να είναι 20 βαθμούς σταθερό το νερό όλη μέρα. Εμένα ούτε το βράδυ δε πέφτει κάτω από τους 26,5 αυτή τη περίοδο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρακι με fin rot | Χρυσανθη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-02-11 18:38 |
ΨΑΡΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΖ | bantourakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 27-09-10 12:31 |
SOS ψαρακι στα τελευταια του ! | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-07-10 00:03 |
μπλε ψαρακι | roulis | Reefsafe | 3 | 12-07-09 23:33 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |