|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι.Καμια πιο κοντινη φωτο τα ψαρακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο
μπραβο
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λογία σε μερικές μέρες ανεβαίνουν νέες φωτογραφίες επειδή άλλαξα λίγο την διακόσμηση τού ενυδρείου καθώς μερικά φυτά απεβίωσαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο μπραβο τις λαμπες τις αναβεις και τις 4 μαζι?
|
||||
|
||||
![]()
έχω επηρεαστεί τόσο από τα ξερακιανά ενυδρεία φαίνεται που πιο πολύ μου άρεσε η πρώτη φωτογραφία μόνο με το ξύλο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
βασικά οι λάμπες είναι 2 και ανάβουν και οι δύο μαζί.η αλήθειά είναι ότι το παρά έκανα με τα φυτά γιατί βιάστηκα τώρα δεν έχω τόσα πολλά και φαίνεται πιο ωραίο επίσης έβαλα anumbies και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
New Mbuna Tank 300Lt. | lans | Malawi | 60 | 15-01-12 13:24 |
300lt Red Belly Piranhas | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-06-09 08:59 |
2 Οσκαρ, 1 ελεφαντόψαρο και 1 μαχαιρόψαρο σε 300lt | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 14-09-08 13:36 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
300lt reloaded | chriskousis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 22-03-07 13:01 |