|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω ότι το δικό μου είναι πολύ καλό
![]() Αλλά ακόμα και αν έβλεπες τετραγωνισμένο παλμό, όλες οι αντλίες που παίρνουν από μετασχηματιστή και δεν μπαίνουν απευθείας στη μπρίζα θα δούλευαν κανονικά. ΚΑΙ όλα τα UPS γυρίζουν σε δύκτιο μόλις έρθει η τάση. Ο λόγος που πήρα UPS και όχι γεννήτρια με αυτά τα λεφτά (που θα κάλυπτε όλο το ενυδρείο και όχι μια αντλία και κάτι, και για πολύ περισσότερη ώρα) είναι ότι θεωρώ δεδομένο ότι η διακοπή θα γίνει όταν λείπω από το σπίτι. ¶ρα ήθελα κάτι αυτόματο. Ο λόγος που πήρα το συγκεκριμένο είναι ότι παίρνει extra μπαταρία, όπως πολύ σωστά θυμάσαι, η οποία υπερδιπλασιάζει τους χρόνους. Και ο λόγος που έχω νεύρα τώρα, είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα την extra μπαταρία.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαι ο άνθρωπός σου, πες μοντέλο και σου λέω για extra pack ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
β) μη βάλεις στοίχημα θα το χάσεις. Είπα όσες είναι αθόρυβες θα τις βασανίσεις χωρίς λόγο και πιθανά θα τους κάνεις μόνιμη ζημιά. Δεν είναι του παρόντος να επεκταθούμε, απλά δες το σας ακόμα ένα χρειούμενο στο ενυδρείο σου και ψώνισε κάτι καλό. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaska : 14-07-11 στις 13:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αλήθεια βρε παιδιά...έλεος με τις διακοπές ηλεκτρισμού...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλάκη όταν έρθει το ρεύμα άναψε τα φώτα στο άβαταρ σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πενθούμε Γιώργο... Οι περισσότεροι κύπριοι στα φόρα έχουν μαυρίσει. Γι' αυτό άλλωστε δεν βάζω φατσούλες αυτές τις μέρες, μην με παρεξηγείτε.
Εξαρτάται από πολλά πράγματα αγαπητέ φίλε, όπως στη ιχθυοφόρτωση, τις ώρες της διακοπής, καθώς τώρα το καλοκαίρι και το οξυγόνο στο νερό μιας και οι ζέστες μας έχουν τσακίσει αυτές τις μέρες. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας (3 δίωρες διακοπές ηλεκτρισμού) μέτρησα 2 φορές αμμωνία με μηδενική μέτρηση...μάλλον τα στρωμένα φίλτρα έχουν την ικανόνητα να ανταπεξέρχονται σε τέτοιες κακές συνθήκες. Η δε λίμνη, δεν καταλαβαίνει τίποτα, ούτε σε οξυγόνο, ούτε σε αμμωνίες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διακοπη ρευματος | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 28-01-11 00:58 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | pavlos t | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 11-01-10 12:52 |
Διακοπη ρευματος | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-11-08 08:34 |
Διακοπη ρευματος | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 23-06-08 18:45 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 13:46 |