|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι απαραίτητο, απλα βρες τα 3 πιο φτηνα και ρωτα τον πωλητη να σου πει χρονους. Δεν αξηζει να παρεις κατι ακριβω και καλο για τοσες λιγες απαιτήσεις...
------------------------- Δεν θυμάμαι...γιατι? ΥΓ. Τα UPS δουλευουν και σαν σταθεροποιητές τάσης...πααααρα πολυ σημαντικό πραγμα.
----------------------------------------------------------------------------------------- Να είχα και μια λιμνούλα... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lans : 12-07-11 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι υπαρχουν διαφορα ειδη και με διαφορετικες λειτουργιες.
πχ καποια οταν επιστρεψει το ρευμα δεν γυριζουν σε κανονικη λειτουργια και αν γινει οταν λειπουμε θα αδειασει η μπαταρια και θα μεινει χωρις ρευμα το φιλτρο κλπ Εχεις δοκιμασει εικονικη διακοπη να δεις ποσο θα κρατησει σε λειτουργια το ενυδρειο και τι θα γινει μετα? Τι εξοπλισμο εχεις πανω στο ups?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτα ειναι τα ειδη, αυτο που λες αν πεσει το ρευμα και κλειση το UPS και μετα ξανα ερθει το ρευμα δεν ερχετε σε κανονικη λειτουργια το UPS...δεν το εχω ξανα δει ή ακουσει. Μηπως μηλας για πολυ παλια UPS, γιατι εγω οσα εχω στην δουλεια μου (IT Department ή Μηχανογραφηση) και σε εμενα δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο. Εχω κανει εικονικο, αλλα πολυ παλια και τωρα εχωαλλαξει και συστηματα. Αλλα με της προσφατες διακοπες δεν ειχα προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης καποια δε ξεκινουν καθολου την αντλια φιλτρων (λογω ημιτονου απο οτι εχω διαβασει) Για σιγουρια να κανουμε παντα τεστ στα ups με προσομοιωση διακοπης ρευματος. ΥΓ ενα αρθρο για οποιον θελει να διαβασει http://www.avsite.gr/vb/showthread.p...EC%E1%F4%EF%F2.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γι αυτο και διαχωρισα και ειπα οτι υπαρχουν 2 κυρια ειδη. Επισεις ειπα να ρωτηση στον πωλητη. Να επισημάνω κατι γιατι πολλες φορες μπερδεύουμε καποιους χωρις να ξερουμε εμεις οι ίδιοι...τι λεμε. Στο πρωτο ποστ που εβαλες που λεει για ενα μοντελο και λεει οτι δεν ανοίγει αν ξανα ερθει το ρευμα και κλείσει το UPS. Ειναι τελειος λαθος. Οταν τα UPS λενε στα χαρακτηριστικά Energy Admin Software "ΝΑΙ" παει να πει οτι ανάβει κανονικα. ...για να μην σχολιασω αυτο με τον αποσυγχρονισμο...κ.α. Επισεις το δευτερο ποστ ειναι που καλο αν θες να μαθεις την φιλοσοφία, αν και ασχετο για εδω... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Σπύρο, έχουμε 2011 και μας παραθέτεις ένα άρθρο του 2006, που λέει ότι στηρίζεται σε πηγή άρθρο του 2004???
Ήμαρτων, η τεχνολογία προχωράει.. Δεν υπάρχει UPS που να δίνει τετραγωνισμένες εξόδους και να μην γυρίζει αυτόματα σε δίκτυο όταν έρθει η τάση. Εκτός αν βρεις μεταχειρισμένο του 2000 ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σορυ δεν παρακολουθω την εξελιξη στα UPS αφου δεν μου χρειαστηκε ποτε στο ενυδρειο.
Και παλι χρησιμη ειναι η κουβεντα, γιατι ακομα συζητιεται το θεμα ενω ακομα υπαρχουν γραμμενα τα παλια αρθρα. Ποση ωρα σας κραταει το Ups και τι εχετε πανω του απο εξοπλισμο? Καποια δικη σας εμπειρια με πραγματικες τιμες πχ ειδος ups, VA ups, κοστος αυτου του ups, watt εξοπλισμου που τροφοδοτειται, και διαρκεια μπαταριας?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είσαι λάθος, όλα τα φτηνά UPS που σας προτρέπει ο φίλος να πάρετε από το e-shop (γιατί δεν χρειάζεστε κάτι καλύτερο), αλλά και τα φτηνά UPS εκτός e-shop, δεν δίνουν ημιτονοειδή αλλά τετράγωνο παλμό (κινεζιές καμαρωτές) και πολλές συσκευές όπως πχ αντλίες δεν μπορούν να δουλέψουν. Κάνει ζέστη και βαριέμαι να γράψω περισσότερα,αλλά καλό θα είναι αν πάρετε UPS να είναι της προκοπής και όχι με 35¤. Καλού κακού κάντε κι ένα τεστ. Επίσης σημαντικό είναι να έχει 2 μπαταρίες (2Χ12VX7,2Ah) για μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή. Υπολογίστε και το κόστος αλλαγής μπαταριών κάθε 2,5 χρόνια περίπου. Κουράστηκα, αν θέλετε άλλες λεπτομέρειες πείτε το και θα σας τις γράψω αύριο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διακοπη ρευματος | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 28-01-11 00:58 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | pavlos t | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 11-01-10 12:52 |
Διακοπη ρευματος | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-11-08 08:34 |
Διακοπη ρευματος | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 23-06-08 18:45 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 13:46 |