|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τα νουφαρα το ενα το εχω μεσα στο καλαθι του με με ολες της οδηγειες και δεν εχει μεγαλωσει και το αλλο το εχω μεσα σε ενα στενοαλλα ψηλο πηλινο αυτα π μιαζουν μ αρχαια και του εχω κανει μπολικες τρυπες απο κατω και γυρω γυρα και εχει μεγαλωσει μια χαρα....τα typha latifolia ta eixa στο αλιτανακι μεσς την λυμνη με τα υλικα τους αλλα και με αμμο ενυδρειου και προχτες τα μεταφτεψα στα γλαστρτακια τους με της οδιγειες τους μπας και αλαξει τπτ... να ρωτησω γτ δεν το βρεισκω... τα νουφαρα λενε στο κουτι το καταλληλο βαθος φυτευματος το typha latifolia επειδει πεταξα το κουτι σε τι βαθος πρεπει να ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Από 0 μέχρι 5 εκατοστά.
|
|||
|
|||
![]()
ααα μαλιστα.. καλα ειμαι στο περιπου 8-10 ο=ποντους ειναι η ριζα αλλα το πανω μερος ειναι στους3-6 ποντους
|
|
|||
|
|||
![]()
μιας και εχω να μπω αρκετο καιρο στο φορουμ και να γραψω στο θεμα.. σημερα βρεικα καποια λεπτα.. και να με.. λοιπον ολα πανε καλα στην λυμνη μ το νερο εχει ξεθωλοσει αρκετα... και εχει μπει σε εναν ρυθμο.. το μονο κακο... ειναι οτι απο τον καταραχτη π εχω οταν φυσαει χανω αρκετο νερο.. ειδικα τα βραδια που φυσαει αρκετα εδω καθως η περιοχή μας ειναι για σερφ και αλλα αθληματα του αερα.. ετσι πολλες φορες τα πρωινα που πηγαινω να δω πως πανε τα πραγματα να εχει κατεβει η σταθμη 5-12 ποντους περιπου.. ενω την μερα δεν χανει τοσο... και δεν ξερω τι να κανω... το εχω αφεισει για τον χειμωνα ωστε να το μελετησω και να βρω λυση....
τα καλα νεα ειναι οτι τα ψαρακια ζουν ολα.. και 1 χρυσοψαρο ετσι οπως το βλεπω πρεπει να με κανει πατερα.. ;ρ ολα εχουν μεγαλωσει παρα πολυ αλλα αυτο εχει παχυνει και πολυ .. λετε? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο νανο θαλασσινο | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 20-01-11 16:25 |
ΙΔΕΕΣ ΝΑΝΟ | Cornellius | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 30 | 05-09-10 13:14 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |