|
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες να είστε καλά, μελετάω τώρα, έχω και την μικρή δίπλα μου που ότι ψαράκι βλέπει της αρέσει.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολα τα ψαρια που προοριζονται για ενυδρεια γιαυτο εγιναν δημοφιλη, επειδη ειναι ομορφα, εχουν ωραια χρωματα ή ενδιαφερουσες συμπεριφορες. Τα ασχημα ηταν πιο τυχερα και τη γλυτωσαν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εσείς που έχετε χρόνια στο κουρμπέτι, πείτε μου παρακαλώ τη γνώμη σας γι' αυτό το ενυδρείο.
http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=1635 Σαν εταιρία τι λένε οι κατασκευές της, είναι αξιόπιστη??? Σκεφτόμουνα ν' αλλάξω το εσωτερικό φίλτρο που δίνεται μαζί με το ενυδρείο με κάποιο καλύτερο εξωτερικό, για λόγους ευκολίας συντήρησης αλλά και για να μη δεσμεύω χώρο που μπορώ ν' αξιοποιήσω αλλιώς μέσα στο ενυδρείο. Περιμένω γνώμες ή και εναλλακτικές προτάσεις. Υπάρχει κι ένα Γερμανικής εταιρίας που μου δίνουν εδώ στην Πάτρα 200 λίτρα το οποίο γίνεται και θαλασσινό (δίνουν και το θαλασσινό καπάκι μαζί), θα μάθω εταιρία και θα ενημερώσω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaska : 05-07-11 στις 17:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενα θα σου πω RIOOOOOOOOOOOOOO αυτο θα ειναι το επομενο ενυδρειο μου!! η juwel ειναι απο τις πιο αξιοπιστες εταιριες για ενυδρεια! και το καλυτερο ειναι να παρεις ενα εξωτερικο για αυτους του παραπανω λογους που λες..εγω δεν ειμαι χρονια στο κουρμπετι αλλα ξερω να ξεχωριζω ενα αξιοπιστο ενυδρειο !!
|
||||
|
||||
![]()
¶κουσα πολύ καλά λόγια και για το Ferplast (Dubai 120) 240L του οποίου το φίλτρο είναι εύκολα αποσπόμενο για ολικό καθάρισμα, έχει έτοιμες θέσεις για αυτόματες ταΐστρες, χρονοδιακόπτη κι επίσης όπως είπα πριν δίνουν στην τιμή που το πουλάνε και το καπάκι για θαλασσινό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ενυδρειο ειναι το rio και ματσοβολο.
Ακομα και το εσωτερικο φιλτρο που εχει ειναι μια χαρα (καλη φιλτρανση για το λιγο συγκριτικα χωρο που πιανει). Αν το βγαλεις ομως θεωρειται επεμβαση και χανεις την 5ετη εγγυηση στις κολλησεις και σου μενει φυσικα η 2ετη για τα ηλεκτρικα της. Αν το παρεις απο κηφισια μερια θα εχεις 50% δωροεπιταγη και η βαση του θα σου βγει τσαμπα και θα περισσεψουν κιολας λεφτα και για κανενα καλο θερμαντηρα ή τιποτα εξτρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό με την δωροεπιταγή μου αρέσει ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λλαξε ο αστακός , κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς.... | tzimakos | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 3 | 04-05-10 00:28 |
«Ο κύβος ερρίφθη» ή όπως ακριβώς ειπώθηκε: alea jacta est | Γιώργος Κ | Bettas | 6 | 28-06-09 18:38 |
Ερώτηση από αρχάριο...ή αλλιώς ...λάθος ξεκίνημα | vakol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 17-02-04 06:36 |