|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως σε αυτην την θεση, θα ηθελα κατι σαν τον tenellus.
Kαι αν ειναι να βγουν πρεπει τωρα, πριν το ριζωμα αναπτυχθει πολυ. Στρωμενες και καλομαθημενες sagittaria κανεις παιδια;;; ![]() ------------------------- Εχω "ερωτευτει" το pogostemon, αλλα δεν βρισκω...
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 26-06-11 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουτε οι Subulata κανουν για αυτη τη θεση, αφου μπορει να ειναι λεπτες αλλα γινονται ψηλες. Ειναι για τις ακρες πιο πολυ και την πλατη ή .... εμενα μου αρεσει πολυ το φυτο αυτο να το εχω σε δασακι σε ενα αρκετα μεγαλο μερος του ενυδρειου, γιατι κανει στιγμιαιες κρυψωνες για τα τετρας προσφεροντας τους αυτο που θελουν καποιες στιγμες, χωρις να αναγκαζονται να εξαφανιζονται πισω απο ξυλα κλπ και δεν τα βλεπω.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο...
Υγιέστατα τα φυτα σου!
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχη, το μόνο που δεν που πολυ άρεσε ειναι οτι τα φυτά είναι στοιχισμένα, προσπάθησε να τα βάλεις ετσι ωστε να έχεις ενα πιο φυσικό αποτέλεσμα.. Δες εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48189
και εδώ.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32303 |
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο είναι....Τι ταΐζεις τα φυτά σου και μεγαλώνουν έτσι;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μολις την προηγουμενη εβδομαδα ενας echinodorus εβγαλε νεα φυλλα απο την ριζα, και πηγε η καρδια μου στην θεση της. Τωρα που πηραν τα πανω τους, θα κανω καποια ανακαταταξη οπως ειπε και ο delta66. Επειδη δεν εχω τιποτε σε emersed, εχω σκοπο πρωτα να βρω τα φυτα που θα βαλω σε αυτες τις θεσεις. ![]() ------------------------- Παράθεση:
Απο εκει και μετα, αρχικα καθολου λιπασμα, λιγο φως, 60 φυσσαλιδες/λεπτο, διοξειδιο. Τωρα σταδιακα πηγα στις 180-200 φυσσαλιδες, και 10ml λιπασμα της KENT, καθε 2 μερες, και συχνες αλλαγες και λογω εξατμισης, και αναβουν μονο οι 2Χ39W μια ασπρη και μια θερμη.(θερμο λευκο). Επισης καλη διαχυση στο co2
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 27-06-11 στις 22:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειμαστε σημερα:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο γειτωνα. (πρεπει να το δω απο κοντα καποια στιγμη μετα τις γιορτες).
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Νεο setup,ψαχνω ιδεες...... | alkis13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 05-11-09 15:20 |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
Setup 180 Λιτρων | Tricky | Malawi | 25 | 28-11-07 17:53 |