|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα φιλε.....μηπως σου επεσε παραπανω τροφη καταλαθος για τα μωρα???τωρα με την αλλαγη και το μπολι λογικα θα ερθει παλι στα κανονικα επιπεδα μην ανησυχεις
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σιγα σιγα με μικρες αλλαγες καθημερινες και λιγο πιο προσεχτικο ταισμα θα το ριξεις |
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι ταιζα μια φορα τι μερα και τωρα με τα μωρα ταιζω δυο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πειραματισου λιγο με την τροφη μειωνε λιγο σταδιακα αν και δεν φταιει αυτο...εκτος και αν ριχνεις μεγαλες ποσοτητες |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε προσοχη με την τροφη κανε καμια σκουπα βυθου εκτος αν μπορεις να βαλεις ενα ακομα φιλτρακι
|
|
||||
|
||||
![]()
το προβλημα συνεχιζεται. εχω αλλαξει δυο φορες νερο σημερα και πριν ξαναμετρησα αμμωνια και οχι μονο δεν επεσε αλλα ανεβηκε απο το 0.5 περιπου στο 1. τι σκ..... να κανω τωρα ? εχω προβληματιστει. επισης μια γκαπυνα μου μου φαινεται οτι λιωνει η ουρα της,οχι σαν φαγωμα, ειναι σαν να εξαφανιζεται...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχεις αλλο ενυδρειο ξανα ριξε μπολι αφου πρωτα κανεις μια αλλαγη νερου...εγω αυτο θα εκανα τωρα περημενε απαντησεις και απο αλλα παιδια πιο εμπειρα απο εμενα...μηπως ταιζεις πολυ?? η μενει τροφη στον βυθο ή οπουδηποτε??
|
||||
|
||||
![]()
σημερα που ειδα το προβλημα δεν ταισα καθολου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα Αμμωνιας | IbizaIsland | Αρχάριοι γλυκού νερού | 152 | 22-01-11 16:46 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |
επιπεδα αμμωνιας-please help | mpouklitsa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 02-10-04 19:26 |