|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ την πηρα την αποφαση λαμπιδοχρωμοι με μανγκανο
αλλα θελω πληροφοριες για πετρες ασβεστολιθηκες η μη? και χαλικι να βαλω ασπρο λεπτοκοκκο?? |
|
||||
|
||||
![]()
Πέτρες καλύτερα αν είναι ασβεστολιθικές,εκτός αν δε σου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά.Το χαλίκι σίγουρα λεπτόκοκκο αλλά το χρώμα ,κατά τη γνώμη μου,ας μην είναι λευκό γιατί και οι βρωμιές θα φαίνονται και στρεσάρονται περισσότερο τα ψάρια και δεν είναι το πιο αντιπροσωπευτικό του βιοτόπου.Καλύτερα προς το μπεζ νομίζω και στο λέω εγώ που έχω κατάλευκο.Τα ψάρια που αποφάσισες να βάλεις δυστυχώς έχουν πολλά υβρίδια στην αγορά,ειδικά τα μαιγκάνο,οπότε πρέπει να είσαι σίγουρος ότι δε θα καταλήξεις με κάποιο υβρίδιο.
|
||||
|
||||
![]()
μηπως να βαλω demasoni?
αμα ειναι μονο για ενα ειδος......... |
|
|||
|
|||
![]()
labido labido labido και με αλγη, θα ανεβασω φωτο αργοτερα απο το 200αρι να δεις πως ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
αν προσεξεις λιγο τις αλλαγες νερου να ειναι 1φορα την εβδομαδα
και με ενα καλο εξωτερικο φιλτρο μπορεις οριακα να βαλεις μαινγανο με λαμπιντο σε 225λιτρα και 1μετρο μηκος μπορεις να βαλεις 4λαμπιντο και 3μαινγανο με 7ψαρια εισαι ενταξει. οσο για τις γεννες μη σε νοιαζει θα τα χαριζεις και τελος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο μου ειναι eheim 2213
οι γεννες δν θα πανε χαμενες πειτε μου ομως ποσα κιλα συνολικα να βαλω αμμο και αραγωνιτη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|