|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τη προσοχη σας
βασικα θελω να βαλω οσο πιο πολλα ψαρια μπορω σε επιτρεπτο οριο γι' αυτο βοηθεια Αφρικανοι θα κοιταξω και λιγο tanganyika αλλα δε νομιζω..... λοιπν απο ταγκανικα μου αρεσουν τα τροφεους απο malawi μπορειτε να μου πειτε συνδυασμους και πληθησμο? (οι μανγκανο με λαμπιδιχρωμους μου αρεσει αλλα 8 ψαρια μου φαινονται λιγα) απο ενα ειδος τι προτεινετε? ( να μουν ομως 10-12 ψαρια) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() 8 λαμπιντο και σιγα σιγα που θα ερθουν οι πρωτες γεννες θα ειναι ακομα ποιο ωραιο ![]() Η σε tanganyika ( multifasciatus ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον καταληγω σε λαμπιδιχρωμις και μανγκανο
και να τα αφησω να γεννησουν.... αλλα μεχρι ποσο αριθομ ψαριων μπορω να εχω με αυτον το συνδυασμο? απο ψαρια καθαριστες τι μπορω να βαλω? |
|
||||
|
||||
![]()
Δε χρειάζεσαι κανένα ψάρι καθαριστή.Για την άλγη στα τζάμια θα έχεις μια ξύστρα ή ένα μαγνήτη και την άλγη στις πέτρες θα τη χρειαστείς μάλλον,ανάλογα και με τα ψάρια που θα επιλέξεις.Και εγώ προτείνω labido.Ο αριθμός που θα μπορείς να κρατάς στο ενυδρείο σου είναι ανάλογος με πολλά πράγματα.Με τη φίλτρανση,με τα νιτρικά που θα μετράς πριν την αλλαγή,με την αναλογία αρσενικών-θηλυκών,με την επιθετικότητα που θα βλέπεις,με το πόσες κρυψώνες θα δημιουργήσεις και με τη γενικότερη εικόνα των ψαριών.
|
||||
|
||||
![]()
εχω ακουσει για τους synodοntis ως καθαριστες
επισης διαβασα οτι οι labido τρωνε αλγη..... |
|
|||
|
|||
![]()
Εαν δεν βαλουμε το χερακι μας μεσα.... Κανένα ψαρακι δεν προκειτε να κανει το ενυδρείο ετσι οπως το θέλουμε----> ΕΜΕΙΣ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και ειναι συμβατα γιατι να μην τα βαλουμε μεσα και οσο φανε χερι σιγουρα θα μπει αλλα οσο το δυνατον λιγοτερο λοιπον τι γνωμη εχετε για το συνδυασμο που προτεινα? ------------------------- λοπον εχω τρεις επιλογες 1) labidochromis caeruleus με maingano 2) pseudotropheus demasoni 3) pseudotropheus saulosi με τι??? και ισως.... εντελως αλλλο σκαλαρια με ραμιρεζι αλλα τι πληθησμο??? περιμενω τη γνωση και γνωμη σας ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladiator : 25-06-11 στις 13:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει ενα ειδος το anthropoxerioum sfouggarious ειναι το καλυτερο και δεν θα εχεις προβληματα με τα αλλα ψαρακια
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδες!
πως παει το ψαρεμα? υπαρχει ενα ενδεχομενο να φτιαξω ενα νεο ενυδρειο 1.40χ70χ60 μαλλον 500 λιτρα καθαρα και θα κανω samp το παλιο σε αυτη την περιπτωση τι συνδυασμους κανω? ποσα κιλα αμμο και αραγωνιτη και ποσα κιλα πετρα βαζω μεσα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κια πολυ μεγαλο συν ειναι που θα κανεις σαμπ με κυκλοφοριτες. Οσον αφορα το χωμα, βαλε καλυτερα μονο αμμο θαλασσης (να ειναι πολυ καλα πλημενη και βρασμενη) που ειναι και τσαμπα. Οσο για πετρες ασβεστολιθικές με 0,5/κιλο και εισαι τζαμι. Για ψαροσυνθεση εχεις πολλες επιλογες. αλλα και υψος και πλατος πολυ μεγαλο το οποιο θα σου ειναι και λιγο αχρηστο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|