|
|
||||
|
||||
![]()
Το KH = 6 στο καθαρο νερο οσμωσης μετρηθηκε στην αρχη λειτουργιας της οσμωσης ? (πχ ανοιξες τη βρυση και μαζεψες αμεσως το πρωτο νερο για μετρηση?)
Σωστες μετρησεις νερου οσμωσης περνουμε αφου το συστημα εργαστει καποια ωρα (πχ 10 λεπτα για να ειμαστε σιγουροι). Επισης , εχεις υπολογισει ποσα περιπου λιτρα καθαρου νερου παραγει ανα ωρα? Τελος , καλο θα ηταν να ελεγξεις το βελακι που βρισκεται πανω στον περιοριστη ροης , στην εξοδο του ακαθαρτου (ο πλαστικος κυλινδρος).Θα πρεπει να δειχνει προς την αποχετευση ... |
|
||||
|
||||
![]()
Δες μήπως δεν έχει μεμβράνη μέσα ,εχει γίνει και αυτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η μεμβρανη ερχετε ξεχωριστα σε αεροστεγες σακουλι και τοποθετητε απο τον χρηστη. Τουλαχιστον στη δικια μου την οσμωση ετσι ηταν και απο οτι νομιζω εχω την ιδια με την του θεματος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα 10 λεπτα 1 με 2 λεπτα το πολυ περιμενα ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
μπορει να καταστραφηκε παιδια?
Φιλικά Αλέξανδρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sonic : 24-06-11 στις 16:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εχω την ιδια οσμωση ακριβως στη Ροδο και μετραω KH=0
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον την αφησα να τρέξει σχεδόν 30 λεπτά και μετράω ΚΗ 5 τελος αυτό ηταν;Πάει η μεμβράνη;Τόσο ευκολα χαλανε;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Aλλαζω σε σωστο χρονο προφιλτρα, δεν την εχω αφησει να μεινει χωρις νερο και στεγνωσει και της κανω και flushing μια στο τοσο. (κανονικα θελει πριν και μετα απο καθε χρηση)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για οσμοση | Nikos! | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 04-12-08 00:15 |
απορια με την οσμοση | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 02-12-08 11:27 |
Αντίστροφη Οσμοση | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 04-02-08 12:37 |
αντιστροφη οσμοση! | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-05-07 23:43 |
Αντιστροφη Οσμοση | hoby | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 04-04-06 09:14 |