|
|
||||
|
||||
![]()
μου ηρθε χωρις manual παιδια και ειναι κλειστα για να παρω τηλεφωνο πλεον στο καταστημα απο τις οδηγιες που εχει στο site το συμπερανα οτι ειναι σωστα και ειναι χωρις flush kit
------------------------- το βρηκα παιδια ευτυχως ειχαν συνδεσει απο την εταιρια λαθος τα σωληνακια απο εκει που επρεπε να ειναι η παροχη νερου ειχαν το μαλακο νερο τωρα τρεχουν σχεδον το ιδιο το βρομικο παει λιγο πιο γρηγορα αρα το ξεπλημα που του εκανα εδω και μια ωρα αδικα ε????
Φιλικά Αλέξανδρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sonic : 04-06-11 στις 14:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ζηταμε συγγνωμη αν ταλαιπωρηθηκες αλλα θα θελαμε να μας περιγραψεις την λαθος συνδεσμολογια (εφοσον ουτε εμεις τα συνδεουμε αλλα ερχονται τυποποιημενα απο το εξωτερικο). Συμφωνα και με το εγχειριδιο : http://www.waterwaves.gr/images/Manu...l_aquapure.pdf ,θα επρεπε να ειχες ενα σωληνακι που μπαινει στα προφιλτρα και δυο που φευγουν απο τη θηκη της μεμβρανης (τα χρωματα ειναι ενδεικτικα αλλα η συνδεσμολογια δεν αλλαζει) . Απο τα δυο που φευγουν απο τη θηκη της μεμβρανης , αυτο που εχει ενα κυλινδρο πανω του ειναι το ακαθαρτο και το αλλο το καθαρο.Ηταν διαφορετικα στην περιπτωση σου ? Τελος, ανεξαρτητα απο ωρες και ημερες , για τεχνικη υποστηριξη μπορειτε να στελνετε ενα email και θα σας απανταμε αμεσα ![]() Φιλικα , Waterwaves team |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το ενα που παει στα προφιλτρα ειναι τις βρυσης και αυτα τα δυο στην θηκη τις μεμβρανης ειναι το καθαρο και το βρομικο κανονικα οπως το εχεται και στο manual του site ετσι επρεπαι να ηταν αλλα μου ειχαν συνδεμενω στο προφιλτρο το καθαρο νερο και στην κυρια μεμβρανη το ακαθαρτο και τις βρυσης και ετσι μου ετρεχε το καθαρο με μεγαλη πιεση αυτο ηταν που με εκανε να παρεξενευτω και να το ψαξω πιο πολυ αλλιως θα νομιζα οτι ολα λειτουργουν κανονικα....αλλαξτε βρε παιδια τα χρωματα στα καλοδια του site ειμαστε και ποντιοι ονομα και πραμα...καλοπρωερετα παντα μην παρεξηγηθω.
Τελος, συγνωμη που δεν ενειμερωσα πρωτα εσας δεν γνωριζα και παλι συγνωμη για αυτην την αναστατωση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αρα το ολο μπερδεμα προεκυψε απο το χρωμα των σωληνωσεων και δεν ηταν θεμα λανθασμενης συνδεσμολογιας (μεχρι να συνδεθει ο παροχεας νερου στο συστημα , δεν εχει ''οριστει'' και λαστιχο παροχης νερου.Αν ο παροχεας νερου - που ειναι χυμα μεσα στο κουτι- συνδεθει με το λαστιχο που μπαινει στα προφιλτρα , τοτε λιγα μπορουν να πανε λαθος ![]() Δυστηχως , δεν μπορουμε να αλλαξουμε τα χρωματα στα λαστιχα γιατι σε καθε εισαγωγη , το χρωμα τους ειναι διαφορετικο απο τον κατασκευαστη.Γιαυτο αναφερουμε και στο manual πως το χρωμα ειναι ενδεικτικο ...αν ακολουθηθει πιστα το σχεδιαγραμμα στο manual , λογικα δεν υπαρχουν προβληματα κατα την εγκατασταση. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο λεω παιδια δεν υπηρχε τιποτα χυμα μεσα στο κουτι ολα ηταν συνδεμενα εκει εγινε το λαθος εγω το εβγαλα απο το κουτι αλλαξα το πομα στην βρυση και ανοιξα την βρυση τιποτα παραπανω δεν εκανα ηταν συνδεμενα ολα
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια τι εχω κανει λαθος εχω κανει 3 αλλαγες 30% απο α/ο μονο τι κανω λαθος και μου ανεβηκε παλι το ph στο 7.8????
Κοντευω να τρελαθω ελεος χαλαζιακη αμμος , φυτα , ξυλα , background jewel , 4 φυλλα καταπα μεγαλα και τυρφη μεσα σε δυχτακι μεσα στο εξωτερικο φιλτρο. Φωτο απο την Α/ο μηπως και ειναι παλι λαθος και με βοηθηση καποιος που εχει την ιδια παρακαλω βοηθεια..... το κοκκινο ειναι ακαθαρτο το μπλε καθαρο και το ασπρο ειναι παροχη νερου
|
|||
|
|||
![]()
η συνδεση ειναι σωστη!! λοιπον μετρας kh στο καθαρο της οσμωσης και στης βρυσης!! μας τα λες! και πες μου και kh gh στο ενυδρειο τωρα να σου πω τι μπορει να φταιει. και εγω την ιδια οσμοση εχω πολυ ευχαριστημενος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για οσμοση | Nikos! | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 04-12-08 00:15 |
απορια με την οσμοση | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 02-12-08 11:27 |
Αντίστροφη Οσμοση | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 04-02-08 12:37 |
αντιστροφη οσμοση! | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-05-07 23:43 |
Αντιστροφη Οσμοση | hoby | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 04-04-06 09:14 |