|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πετρες τι να κάνουν; Κερατοφυλλο θελεις φιλε. Οτι καλύτερο για φυσικη γεννηστρα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σιγουρα τα φυτα και ειδικα το κερατοφυλλο ειναι οτι καλυτερο αλλα μεχρι τοτε χρειαζεται μια εναλλακτικη λυση |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω εχω γκαπυ με μπολικα φυτα και σε ενα μηνα εχω καμια 30αρια μικρα. αμα αντεξουν 3 μερες τα μωρα μετα δεν τα πειραζουνε, τουλαχιστον σε μενα ετσι εγινε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να κάνω ρε παιδιά, η ιστορία με το κερατόφυλλο έχει γίνει σίριαλ!!!!
Σε 10 μέρες που θα έχει στρώσει και ο βυθός και θα παραγγείλω απο Αθήνα γαρίδες red cherry θα ζητήσω και κερατόφυλλο.Τώρα ντρεπόμουν να πάρω τηλέφωνο να μου στείλουν με το ΚΤΕΛ μόνο το κερατόφυλλο.
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ειμαι σιγουρος οτι αυριο μεθαυριο θα δεις να ξεπροβαλλουν κι αλλα μικρα, θα ελεγα να μη κυνηγησεις τοσο την προστασια και επιβιωση 100% του γονου
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
BABY BOOM | kyriakosk | Ζωοτόκα | 5 | 03-11-10 01:22 |
DIY BABY FOOD | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 02-06-10 22:42 |
ερώτηση για baby cory | theodarras | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 25 | 30-01-10 21:39 |
Μερικες φωτο απο τα baby μου. | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 13 | 15-10-09 16:23 |
Baby labido | jimismc | Malawi | 1 | 24-05-05 18:13 |