|
#1
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας και από εμένα σήμερα το πρωί μάλλον βγήκαν τα μωρά cory από τα αυγά τους και τα έχω σε ένα πλαστικό ενυδρείο περίπου 1 λίτρο και μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να μαζέψω τα αυγά και να βγαίνουν τα μικρά cory αλλά δεν κατάφερα να μεγαλώσω κανένα μέχρι τώρα αν τώρα που βγήκαν να τα βάλω σε ένα μεγαλύτερο 25 λίτρα με γαρίδες θα καταφέρω να μεγαλώσω κανένα?
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
προφανως ναι ...αν και προτιμητεο θα ηταν να μην εχει υποστρωμα το 25λιτρο....(αγορασε ενα καθαρα για γεννηστρα πχ) 1 λιτρο ..?? και περιμενεις να ζησουν?
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα να αγοράσω? Αν βρω εδώ! Η να πάω να φτιάσω ένα σε έναν τζαμά? Και μέχρι να στρώση αυτό πάνε και αυτά τα babycory για αυτό ρωτώ τι να τα κάνω αυτά τώρα να τα ρίξω? Έχει χαλικάκι ψιλό κάτω και cuba.
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
τα μικρα ενυδρεια δνε αξιζει να τα κολλησεις σε τζαμα....κολλαμε ενυδρεια ανω των 200λτ ..τι κορυ ειναι >>?/ παντα.>?/ αν νομιζεις οτι ο βυθος απο το 25λιτρο εχει στρωσει ριξτα ...αλλιως αν δεν ζησουν κανε υπομονη και σε μερικες βδομαδες θα εχεις παλι γεννα
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε εβδομάδα γεννάνε ούτε κουνέλια να ήταν έχω χάση πάνω από 100 ! Θα τα ρίξω και ο θεός βοηθός που λένε. 6 Bronze Cory είναι.
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
θα πρέπει να ταίζεις με infusoria και microworms αρχικά και αργότερα με αρτέμια. Οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται με λαστιχάκι ορού.
Σε 25 λίτρα θα χάσεις τον έλεγχο των μικρών. Αρχικά τα μικρά κρατιούνται σε μικρά δοχεία όπως αυτό που είχες, χωρίς φίλτρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικες φωτο απο τα baby μου. | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 13 | 15-10-09 16:23 |
Melanochromis cyaneorhabdos baby | Maax | Malawi | 9 | 24-04-08 00:56 |
Baby labido | jimismc | Malawi | 1 | 24-05-05 18:13 |
Baby Guppies Question | Filippos | Ζωοτόκα | 5 | 07-05-04 11:48 |
Τάισμα baby fish εν τη απουσια μας | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:04 |