Μπορω να βαλω καποιο φυτο επιφανειας πανω απο τη ριζα που εχει δεν εχει φυτα παρα μονο μια ανουμπια πανω στην ριζα. Θα κοιταξω μηπως κανω τιποτα για τους ανεμιστηρες, αλλα πρωτα θα φτιαξω το τζαμι. Σιγουρα δεν γινονται τοσες πολλες τρυπες στο τζαμι αλλα μπορουν να γινουν πιστευω μερικες λιγο μεγαλυτερες απο αυτες που εχω στο πλεξι. Φυσικα απο μεσα τους δεν θα χωρανε τα ζεβρακια..

. Οσο για το διακοσμητικο που μου λες φιλε
faceck, το καταλαβαινω οτι δεν το λες απο κακια ή με καποιο υφακι, απλα και εμενα οι αποψη μου ειναι να εχουμε καλα τα ψαρια και να τα προσεχουμε, αλλα να βλεπουμε και τους κοπους μας και να χαιρομαστε. Για να μη λες μεγαλα λογια παντως, αμα ηθελες πρωτα απο ολα τα ψαρακια σου καλα και οχι εσενα στο να το χαζευεις στο ενυδρειο, δεν θα εβαζες σε 60 λιτρα: 4 fancy guppies (1m3fm), 4 platys m (2 mickey mouse,2 painted gold),2 tetras black phantom,2 tetras (white-blue skirt),3 corydoras aeneus (bronze), 3 anentome helena (assasin snails). Αφου σαρεσει να βλεπεις βιολογια οπως λες και συμπεριφορες, ε δεν προκειται να τις δεις με 2 ψαρια τετρα απο καθε ειδος ας πουμε. Δεν ειναι σωστη αναλογια.
Αυτο στο λεω για να μην κρινεις ευκολα και λες...κανενα προβλημα δεν εχω μαζι σου και μην το παρεις αρνητικα, ολοι κανουμε λαθη και πρεπει να αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας και συνεχως να μαθαινουμε.
Βλεπω ουτος ή αλλως και στο θεμα που παρουσιαζεις το ενυδρειο οτι εχεις σκοπο να φτιαξεις τα παραπανω που λεω
Μπορει να ειναι και η φωτοπεριοδο που λες. Σημερα το πρωι που ειχε μονο λιγο φως περιβαλλοντος ολα κανονικα ηρθαν στην επιφανεια. Θα τα παρατηρησω παλι να δουμε.