|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρυφτηκαν οταν εκανα αλλαγη νερου οχι πριν. Και υστερα μολις ξαναγεμισε το ενυδρειο και ηρεμισαν παλι μετα απο 5 λεπτα ολα ηταν πανω στην επιφανεια οπως πριν.
Γενικα δεν φοβουνται, μονο εχθες ηταν κατω απο τα φυτα και εκλεισα το φως και μετα απο λιγο τσουπ, να τα παλι πανω. Edit: Τα εβαλα μολις αγγελια να τα δωσω τα ψαρακια μονο σε εμπειρο χομπιστα με ενυδρειο απο 70-80 εκατοστων μηκος και ανω γιατι ισως στο δικο μου να μην κολυμπανε οσο θελουν. Οποιος θελει ας μου στειλει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λαθος θερμοκρασια ... λαθος πεχα .... δοσολογια αντιχλωριου ... κατι ειχε το νερο
|
||||
|
||||
![]()
Λες? Θερμοκρασια ειχα βαλει με θερμοστατη στο βαρελακι και ηταν περιπου ιδια με του ενυδρειου. Ph εχω οσο και η βρυση στο ενυδρειο και αντιχλωριο λεει στα 38 λιτρα 5ml και εγω στα 20 της αλλαγης εβαλα 2,5-3 ml. Μπορει να τρομαξαν που αδιαζε το ενυδρειο και ηταν το μεσα λαστιχο που ρουφαγε το νερο. Δεν εχω ξανακανει αλλαγη και ισως να μην εχουν συνηθισει. Και το προβλημα οτι εχθες ηταν κρυμενα κατω απο το φυτο δεν εχει να κανει πιστευω με την αλλαγη που εγινε το σαββατο. Απο το Σαββατο μετα την αλλαγη μεχρι και εχθες ολα ηταν μια χαρα και κολυμπαγαν πανω στο 1/3 του ενυδρειου ως συνηθως. Και τωρα που πηγε η κοπελα μου σπιτι, κανονικα ειναι ολα ψηλα και κολυμπανε οπως παντα και ειναι και το φως τους ανοιχτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να δουμε και στην επομενη αλλαγη αν πανε καλα θα ηταν τυχαιο
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν τα εχω δωσει μεχρι τοτε λογω του οτι μπορει να το μετανιωσω ή δεν εχει βρεθει ο καταλληλος χομπιστας βλεπουμε..
![]() Βασικα στην αλλαγη νερου κρυφτηκαν απο την ωρα που εβγαινε το νερο και οχι απο την ωρα που εμπαινε το καινουριο. ------------------------- Moλις γυρισα σπιτι. Τα ζεβρακια κανονικα κολυμπαγαν μια χαρα μεχρι που πηγα να φυτεψω. Εχουν αρχισει να φοβουνται και δεν ξερω το γιατι. Δεν ηταν ετσι. Τωρα εβαλα μεσα την τσιμπιδα να φυτεψω μια καμπομπα που ξεριζωθηκε και παλι πηγαν και κρυφτηκαν στα φυτα, ενω τις προηγουμενες μερες δεν φοβοντουσαν οταν ειχα βαλει ενα φυτο. Τι να πω...Καναν σαν τρελα, κρυφτηκαν και εκαναν τρελες κινησεις στο βυθο, ταχυτατες και αγχωμενες νομιζω, τοσο που παρατησα το φυτεμα και εκλεισα παλι το καπακι μην κανει κανενα καμια τρελα και πηδηξει εξω πανω στον πανικο του. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 16-06-11 στις 19:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Api stress coat.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
¶ρρωστο Zebra Danio | gmanes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-05-09 11:34 |
glofish?zebra danio | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-08-07 13:43 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |
Μονομάχος με Zebra Danio | Cristos | Bettas | 4 | 08-11-04 15:38 |