|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα τα νιτρικα σου ειναι 25 τοτε οχι, μη ριξεις.με τι μετρας?αν βλεπω καλα εχει και κιτρινα φυλλα ενα φυτο σου.πιθανη ελλειψη καλιου.γενικα αφου υπαρχει σε ολα καποιο προβλημα, τοτε υπαρχει και ελλειψη συστατικων. εγω θα εβαζα λιγο λιπασμα για αρχη να δω τι παιζει και ιχνοστοιχεια και καλιο , κι απο κει και περα βλεπεις.λιγο ομως μην αρχισουν οι αλγες και δεν συμμαζευοντε.μετα αναλογως πως παν προσθετεις η αφαιρεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα την προσφορα που εχει ο Cumulus με τα προιοντα της Seachem.
Σιγουρα παντως ολα αυτα ειναι απο ελλειψη ουσιων χρησιμων για τα φυτα. Υπομονη θελει και ολα θα στρωσουν. Για τον φωτισμο τωρα σαν λαμπες ειναι πολυ καλα απο κελβιν, αλλα αν ενισχυσεις το φως θα βοηθησει στην αναπτυξη. |
|
||||
|
||||
![]()
μου φαινεται τραγικα πολυς καιρος 3.5 μηνες και ολα να σαπιζουν ενω στο πενηνταρι μου χωρις να βαλω τιποτε σε λιπασμα και με μονο μια osram fluora 18w οι υγροφιλες πηγαιναν σα δαιμονισμενες και κουρευα καθε 2 εβδομαδες απο την πρωτη μερα που τις πηρα... εκει ειναι που χανω τη μπαλα και λεω μηπως φταιει κατι αλλο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Τελικα στο 50αρι σου τι εκανες-εβαζες ή οχι excell?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ούτε αμμωνία ούτε NO2 ούτε NO3 καλο η κακο? | OLYMPIC | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 29-05-11 11:43 |
απ το κακο στο χειροτερο | LunaDark | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-11-09 21:12 |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |