|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μα τι το ψάχνουμε... 3 εβδομαδες ειναι παρα πολυ χωρις φως και θρεπτικα συστατικα. Εδω μεσα σε μια εβδομαδα θα αρχισουν να παραπαιουν. Τωρα, αυτό που εχεις να κανεις, είναι παρακάλια!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δοκιμασε να παρεις κανενα κλαδεμα απο το μικρο και να δεις πως θα παει στο μεγαλο. Ή ακομα καλυτερα αν μπορει να σου δωσει καποιος κλαδεματα μα νεα φυτα για να δεις αν οντως θα αρχισουν να αναπτυσονται ή θα εχουν και αυτα προβλημα.
δλδ εχεις 78watt στα 250 λιτρα ? Μηπως ειναι λιγα ? 250αρι με Τ5 των 39watt ? Ειναι σιγουρο αυτο ? Για το φιλτρο παντως εγω εχω το 2215 στο 80αρι μου και ειναι λιγο.ΕΗΕΙΜ βλεπεις ![]() Και εγω οταν τυχει να παρω φυτα απο πουσαρισμενα ενυδρεια τα περισσοτερα δυσκολευονται στην αρχη (π.χ. τα πογκοστεμον ειχαν λιωσει σχεδον μεχρι να αρχισουν να ξανα δινουν ) . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλα σαν παρενθεση θα μπορουσα να σου πω οτι ειναι ΕΗΕΙΜ. Αν θελεις να το βαλεις εσυ σε 120αρι καντο. εχω δουλεψει 3-4 φιλτρα της και τα ειχα ολα σε μισα απο τα λιτρα που αναφερονται, ενυδρεια για να εχω καλουτσικη ροη. Και αποδεδειγμενο.Κλεινει η παρενθεση. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου επειδη οταν πρωτοπηρα κι εγω τα φυτα μου ειχαν την ιδια συμπεριφορα θα σου πω εγω τι εκανα.ειδικα η egeria σαν να σαπιζε.βασικα λοιπον 6-7 ωρες φωτισμο, seachem nitrogen οπως ειπε και καποιος συμφορουμιτης πιο πανω, και παρε λιπασματα (trace,flourish,iron,potassium).εμενα παντως μολις εβαλα nitrogen σταματησε να σαπιζει η egeria και πεταξα οσα της κομματια ειχαν αυτη την ταση και κρατησα κατι παραφιαδες που ηταν καλες.τωρα παει μια χαρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο λαμπες δηλαδη λετε πως ειμαι καλα? ειδος εννοω το ξερω οτι πιθανον να θελω μια ακομα σε βατ αλλα δε νομιζω αυτο να τα κανει να σαπιζουν ------------------------- Παράθεση:
Ο καθένας μας έχει 3 πρόσωπα. Αυτό που δείχνει , αυτό που νομίζει ότι είναι , και αυτό που πραγματικά είναι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη irongud : 14-06-11 στις 19:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αμα τα νιτρικα σου ειναι 25 τοτε οχι, μη ριξεις.με τι μετρας?αν βλεπω καλα εχει και κιτρινα φυλλα ενα φυτο σου.πιθανη ελλειψη καλιου.γενικα αφου υπαρχει σε ολα καποιο προβλημα, τοτε υπαρχει και ελλειψη συστατικων. εγω θα εβαζα λιγο λιπασμα για αρχη να δω τι παιζει και ιχνοστοιχεια και καλιο , κι απο κει και περα βλεπεις.λιγο ομως μην αρχισουν οι αλγες και δεν συμμαζευοντε.μετα αναλογως πως παν προσθετεις η αφαιρεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα την προσφορα που εχει ο Cumulus με τα προιοντα της Seachem.
Σιγουρα παντως ολα αυτα ειναι απο ελλειψη ουσιων χρησιμων για τα φυτα. Υπομονη θελει και ολα θα στρωσουν. Για τον φωτισμο τωρα σαν λαμπες ειναι πολυ καλα απο κελβιν, αλλα αν ενισχυσεις το φως θα βοηθησει στην αναπτυξη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ούτε αμμωνία ούτε NO2 ούτε NO3 καλο η κακο? | OLYMPIC | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 29-05-11 11:43 |
απ το κακο στο χειροτερο | LunaDark | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-11-09 21:12 |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |