|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έδινα 6 ευρώ και θα έπαιρνα αυτό http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/70102972 (45 λίτρα) για αρχή όπως λές και μετά όταν θα έχεις μαζέψει τα λεφτά και θα έχεις αγοράσει σιγά σιγά τον υπόλοιπο εξοπλισμό θα μπορέσεις να παρεις κάτι πιο όμορφο/πρακτικό
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο είναι όντως πολύ καλό. Βασικά είναι αριστο για την δουλειά! Κ εγώ την έχω σε ενα λίγο μεγαλύτερο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλη περιπτωση πασχει ομως σε θεμα αισθητικης αρκετα...
το δικο μου οταν ηταν μικρα:
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο σημαντικό για μένα είναι να πάρεις ένα καλό εξοπλισμό εξ ' αρχής...έτσι ,θα ξέρεις ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι υγειής και χαρούμενη!Ήμουν κι εγώ στην ίδια φάση με σένα (σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω το ενυδρειάκι από τα τζάμπο) αλλά το σκέφτηκα καλύτερα και κατέληξα ότι θα ήταν και χάσιμο χρόνου αλλά και χρημάτων!Για μένα ,καλύτερα να το καθυστερήσεις λίγο και όταν μαζάψεις λεφτά να πάρεις κάτι καλό(ενυδρείο ,φίλτρο,λάμπες κ.λ)
Τώρα ,σχετικά με το θέμα το ότι μπορεί να τρώει τα κακάκια της ,είναι πολύ συχνό φαινόμενο και οι περισσότεροι λένε ότι δεν είναι κακό(κι εγώ είμαι αυτής της άποψης)...κοίτα εδώ http://www.redearslider.com/forum/vi...hp?f=5&t=16493 Σου εύχομαι καλή αρχή ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@tsoum: την πρώτη μέρα που την πήρα όταν ξύπνησα το πρωί είχε εξαφανιστεί...την είχα πάνω στο γραφείο μου και έψαξα παντού,έβγαλα τον υπολογιστή και όλα και είχα φρικάρει και τελικά είχε φτάσει στην γωνία του δωματίου μου έξω απ το μπανάκι που έχω και ήταν αναποδογιρισμένη και την έβαλα μέσα και την τάισα και από εκείνη την στιγμή και μετά όποτε βλέπει οτι μπήκα στο δωμάτιο τεντώνει τον λαιμό της και ανεβαίνει πάνω στην πετρούλα της
![]() ![]() Πιο παλιά που είχα ένα άλλο το είχαμε ονομάσει "τούρμπο χελωνάκι" γιατί με το που έβγαινε απ την πισινούλα του,έτρεχε σαν σίφουνας!!!αυτό το είχα 4 χρόνια..αλλά δυστυχώς... ![]() Maverick καλή η ιδέα σου..αν είναι θα το κοιτάξω...απλά όπως είπε και ο billias είναι λίγο κάπως... :P αλλά αν βρω κάτι τέτοιο και μου κάνει και να έχει περισσότερο χώρο σίγουρα θα το πάρω... ![]() Ορέστη ευχαριστώ για την πληροφορία.. ανησυχούσα πολύ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mitsaki τα greeklish απαγορευονται απο τους κανονισμους του φορουμ.
"Τη γλωσσα μου εδωσαν ελληνικη." ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ωχ..το είχα ξεχάσει εντελώς..είχα αλλάξει γιατί έψαχνα κάτι στα αγγλικά και το ξέχασα..:/
το διόρθωσα ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελληνικό χελωνάκι στο Κέιμπριτζ!! Βοήθεια! | polyvios2004 | Άλλα ζώα | 9 | 06-12-10 18:10 |
Biobox 2 λίγη βοήθεια! | falitsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-06-10 12:31 |
Λίγη Βοήθεια! | kostvl18 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 22-03-09 00:05 |
Λίγη Βοήθεια Please! | Axairontas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-09-08 20:12 |
Λίγη βοήθεια.....! | yiota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-04-08 15:20 |