|
|
|||
|
|||
![]()
Γεία σας!Είμαι καινούργια στο χόμπυ και θα ήθελα λίγη βοήθεια!Μου έχουν φέρει ένα μικρό ενυδρείο 6,6 L με φίλτρο και 6 μικρά ψαράκια.2 χρυσόψαρα,1 μονομάχο,2 γκαπάκια και 1 black moore.'Eχει και ένα υδρόβειο φυτό στο ενυδρείο.Προς το παρών τα έχω βάλει όλα μαζί...Ποία πρέπει να κρατήσω?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!! 6.6 λιτρα η 66? αν ειναι 6.6 τοτε μετα βιας μονο το μονομαχο...αν δεν εχεις θα χρειαστει να παρεις και θερμοστατη και θερμομετρο...οπως επισης και να βρεις μπολι για να επιταχυνεις το στρωσιμο του φιλτρου...τι να πρωτοπω? διαβασε εδω
www.tsamisaquarium.gr και εδω στην κατηγορια των αρχαριων για να παρεις μια ιδεα του τι πρεπει να κανεις....και η παρεα ειναι εδω για να βοηθησει..
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!Ναι είναι πολυυυυύ μικρό!(νομίζώ 6,6 L).Για να μπορώ να τα βάλω όλα μαζι περίπου πόσα λίτρα πρέπει να είναι το ενυδρείο?Επειδή θα παω να πάρω ένα μεγαλύτερο και δεν έχω ιδέα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν αποφασισεις να δωσεις τα χρυσοψαρα και κρατησεις τα γκαπυ μπορεις να παρεις ενα πολυ μικροτερο....π.χ. ενα 30 λιτρο με την προοπτικη οτι δε θα γεννησουν τα ψαρακια σου..αλλιως συντομα θα "πηξεις"...
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου και καλως ηρθες......
![]() ------------------------- με προλαβε ο Πανος......... ![]() ![]()
passive viewers......... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gohn1990 : 29-04-08 στις 15:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην καλως ηρθες. το ποστ σου δεν ειναι στην σωστη κατηγορια αλλα πιστευω να το μεταφερουν οι mod. στο ενυδρειακι σου μπορεις να βαλεις κανενα ευκολο φυτο και να κρατησεις μονο το μονομαχο μεσα οπου θα ειναι αρχοντας. Τα αλλα ψαρια απλα δεν κανουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λίγη βοήθεια με τα φυτά. | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-03-08 23:54 |
Πώς να τα ξεχωρίζουμε.. λίγη βοήθεια παιδιά αν γίνεται. | Emilio | Malawi | 2 | 23-11-07 21:46 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |
Λίγη βοήθεια please. Παρατήρησα στήν συσκευή του CO2..... | Makis M | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 18-03-04 12:59 |