|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντως μπορεις να πας σε ενα μαγαζι και να ζητησεις ιχνοστοιχεια και θα σου δωσουν, δες και τι περιεχει και αν ειναι αυτα που θελουμε παρτο σε τι δοσολογιες τα βαζουμε αυτα(θειικο καλιο,ιχνοστοιχεια)??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
που πηγες και δεν ειχαν ιχνοστοιχεια??
εγω εδω στα γιαννενα πηγα σε ενα μαγαζακι της γειτονιας με γεωπονικα και ειχε... ------------------------- εχω διαβασει παρα πολλα αρθρα εδω μεσα και ενω βλεπω οτι στα περισσοτερα προτεινουν και το θειικο καλιο δεν βλεπω πουθενα να τον χρησημοποιουν... ας μιλησει κανενας εμπειρος ρε παιδια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman88 : 07-06-11 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω χρησιμοποιω! Πιανετε? 2 μηνες τωρα παει.....
Εδω Αθηνα παιρνω το power4 ta 50 gr 6¤ !! Σκονη ομως. Εχει και μπιλακια για γλαστρες πολυ πιο φθηνα. Αλλα προτιμω την σκονη βεβαια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα παω να ψαξω και για power4 σε κανενα μεγαλυτερο μαγαζι και λογικα κατι θα βρω μπορεις να μου πεις πως φτιαχνεις το διαλυμα με το θειικο καλιο??και τι ποσοτητα βαζεις στο ενυδρειο σου??και μια που θα αρχισεις να γραφεις πες τα ολα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα στα πω ,αλλα θα μπω να γραψω πιο μετα απο την δουλεια. Ευελπιστω να εχω χρονο. Stay tuned.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα σε ρωταω γιατι ενω εχω διαβασει τα σχετικα αρθρα ολα κανουν μια απλη αναφορα για το θειικο καλιο αλλα ποσοτητες και τετοια λενε κυριως για το νιτρικο καλιο και το θειικο το βαζουν σαν συμπληρωματικο |
|
||||
|
||||
![]() Θα σου πω το προγραμμα λιπανσης που κανω εγω στα 100 λιτρα για να παρεις μια ιδεα , οποτε εσυ θα πας αναλογικα...
ΔΕΥΤΕΡΑ : KNO3 , K2SO4 , fleet enema ΤΡΙΤΗ : Iron , power4 ΤΕΤΑΡΤΗ : KNO3,K2SO4,Fleet enema ΠΕΜΠΤΗ : Iron , power4 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : KNO3 ,K2SO4 , Fleet enema ΣΑΒΒΑΤΟ : Iron , power4 ΚΥΡΙΑΚΗ : Μεγαλη αλλαγη νερου , τιποτα απο λιπασματα Ποσοτητες : 20 -25 σταγονες fleet enema , 1/8tsp* KNO3 , 1/32tsp K2SO4 , 1/32tsp power4 , Iron=1,5ml *teaspoon, τα εχω παρει απο ebay πχ εδω και εδω . Βεβαια το προγραμμα δεν το ακολουθω παντα και το διαμορφωνο αναλογα με τις ελλειψης που θα δω η με τις αλγες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|