|
|
||||
|
||||
![]()
πηγα πριν λιγο σε ενα μαγαζι με γεωπονικα για να δω αν εχει θειικο καλιο και power4
θειικο καλιο ειχε 1.5¤/κιλο(καλο μου ακουγεται) ιχνοστοιχεια ειχε αλλα οχι το power4 δεν θυμαμαι μαρκα αλλα ειδα αυτα που περιειχε και ειναι ιδια με το power4 και στα συστατικα και στα ποσοστα 9¤ περιπου το σακουλακι η ερωτηση μου βασιζεται σε κατι που ειχε πει ενας φιλος εδω οτι ο χηλικος σιδηρος βαφει το νερο σε ολα τα σκευασματα με ιχνοστοιχεια,και στο power4 περιεχονται χηλικα συμπλοκα,αυτο δεν βαφει το νερο??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εισαι σιγουρος οτι τα συστατικα στα ιχνοστοιχεια ηταν ακριβως ιδια????μηπως εχει μεσα και Ν(αζωτο)???για δες το ξανα.αν οχι τοτε παρτο γιατι ειναι και καλη τιμη.ποσα γρ.ειναι το σακουλακι???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ειδα καθολου ποσα γρ. ηταν αλλα οπως το ειδα πιστευω κοντα στα 200-250γρ. |
|
||||
|
||||
![]()
ε αμα δεν ειχε και αζωτο τοτε οκ!!!παρτο και προσεχε με τη δοσολογια!πως το λενε πλακα πλακα να δω αν υπαρχει κι εδω γιατι ουτε γω βρηκα power 4!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντως μπορεις να πας σε ενα μαγαζι και να ζητησεις ιχνοστοιχεια και θα σου δωσουν, δες και τι περιεχει και αν ειναι αυτα που θελουμε παρτο σε τι δοσολογιες τα βαζουμε αυτα(θειικο καλιο,ιχνοστοιχεια)??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
που πηγες και δεν ειχαν ιχνοστοιχεια??
εγω εδω στα γιαννενα πηγα σε ενα μαγαζακι της γειτονιας με γεωπονικα και ειχε... ------------------------- εχω διαβασει παρα πολλα αρθρα εδω μεσα και ενω βλεπω οτι στα περισσοτερα προτεινουν και το θειικο καλιο δεν βλεπω πουθενα να τον χρησημοποιουν... ας μιλησει κανενας εμπειρος ρε παιδια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman88 : 07-06-11 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|