|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι θα εχει τρυπες, βασικα θα εχει και κενο περιμετρικα μισο εκατοστο.
Βασικα επελεξα τα συγκεκριμενα ψαρια επειδη μου αρεσαν και μου τα προτειναν και στο αλλο θεμα που ειχα ανοιξει για το τι ψαρια να βαλω και δεν ετυχε κανεις να αναφερει οτι δεν κανουν για τα εκατοστα μου και απο προφιλαδικα που ειδα ελεγαν απο 37 λιτρα με 50 εκατοστα μηκος και πανω. Και μιας που το δικο μου ειναι 50 εκατοστα μηκος τα εβαλα. Θα ηταν προτιμοτερο δηλαδη να εβαζα αρλεκινους που μου αρεσαν επισης ή τετρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα τα ήρεμα και νοθρά ψαράκια βλέπω σου αρέσουν!
![]() Νομίζω ότι και αυτά θέλουν μήκος. Αλλά ας σου πει ο Σπύρος καλύτερα. Α! Με την ευκαιρία, συγχαρητήρια για το στρώσιμο του ενυδρείου σου. Η υπομονή αμοίβεται! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαρεσουν τετοιου ειδους ψαρακια που λες οντως και ολα αποδικνυονται καλοι κολυμβητες.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην χαλιέσαι. Απόψεις θα ακούσεις πάρα πολλές και τις περισσότερες φορές αντικρουόμενες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σαν χωρος το βλεπεις νομιζω και μονος σου οτι με μια κινηση τους, τελειωσε το ενυδρειο σε κλασμα δευτερολεπτου. Οι αρλεκινοι ειναι κι αυτοι τρελλοι κολυμβητες. Απο τετρας υπαρχουν και πολυ κινητικα (ροδοστομοι) και πιο ηρεμα (neon). Συνηθως ομως αυτα τα ψαρια θελουν και επεξεργασμενο νερο (μαλακο) Οκ δεν εχεις κανει κανενα εγκλημα. Απλα η αποψη μου ειναι για τη διατηρηση ψαριων κι ειναι λιγο πιο τραβηγμενη απο τις συνηθεις. Δεν παω με το "μινιμουμ" που μπορω να διαθεσω στο ειδος που μου αρεσει να διατηρησω. Οσο πιο κοντα στο μινιμουμ ειναι οι δυνατοτητες μου τοσο πιο ανασταλτικα λειτουργει αυτο στο να αποφασισω να το κανω. Οποτε το επιχειρησα το μετανοιωσα συντομα απο το θεαμα αλλα και την ταλαιπωρια για ρυθμιση τελειων συνθηκων στο νερο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ασε με εμενα τι λεω.
Με πιανουν οι ενοχες μου καπου καπου και γραφω υπερβολικα. ![]() Αν τα ψαρακια εχουν τωρα καλο και καθαρο νερο, και ενα καλο χομπιστα να τα διατηρει, ποιος ξερει τι καλο μπορει να τους επιφυλασσει το μελλον.
|
||||
|
||||
![]()
Eννοεις καποιο μεγαλυτερο ενυδρειο αργοτερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις δεν μενει στα 50 εκ
![]() Το συνηθες λαθος που κανουν οι πιο πολλοι κατα την αποψη μου, ειναι οτι οταν πανε σε μεγαλυτερο ενυδρειο, αλλαζουν και ψαρια με μεγαλυτερα, και ετσι εχουν παλι ενα μικρο ενυδρειο (για τα "καινουρια" ψαρια τους). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πιστευω παντως οτι τα ψαρακια μου ειναι σε πολυ καλυτερες συνθηκες απο οτι τα ειχε το συνοικιακο πετ σοπ που τα πηρα και ετσι μου φευγει ενα βαρος... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |