|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Tα πρωτα μικρα εχουν κανει την εμφανισει τους εδω και μερικες μερες
![]() τα μικρα απο τα multi ![]() και τα μικρα απο τα julidochromis |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσει πολυ το ενυδρειο σου.Ωραιο στησιμο.
Κουκλια για τα μικρα σου. |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα φιλαράκι πολύ ωραίο το ενυδρείο σου να σε ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να ασχοληθώ με frontoses και κοχυλοψαρα ειναι δύσκολα ψάρια?σκαβουν πολύ?thank you
------------------------- ααααααααα και κάτι ακόμα αυτά τα τελεία κελυφοι από σαλιγκάρια απο πού τα αγόρασες?????????????????????????????????????????? ?????????????????????????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ktmas990 : 23-07-11 στις 23:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα τα ψαρακια σου, πως σκ..... βγαζετε τοσο καθαρες φωτογραφιες και εγω δε μπορω...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() οι φροντοζες και τα κοχυλοψαρα εσκαβαν το πρωτο καιρο μεχρι να φτιαξουν το χωρο οπως αυτα ηθελαν , απο εκει και περα δεν εχω σκαψιματα και μετακομισεις ![]() ![]() τα κελυφοι τα αγορασα απο μαγαζι οπου πουλαει κρητικα προιοντα , πηρα τα σαλιγκαρια , τα καθαρισα και τα εβαλα μεσα ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gta__156 : 24-07-11 στις 21:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαγγέλη περίμενε τα πρωτοβρόχια του Σεπτεμβρίου να πάμε στο βουνό να μαζέψουμε
![]() Αν θυμάμαι καλά στο makro,το praktiker,και το leroy merlin έχουν έτοιμα διακοσμητικά σαλιγκάρια(μόνο το κέλυφος) |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και φυτεμένος μου αρέσει πολυ το ενυδρειο σου ..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
rio 180 tanganyika | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 12-11-09 15:08 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
Kοινωνικο-φυτεμενο | pantzikis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 08-04-07 16:07 |