Πολλά συγχαρητήρια για το ενυδρείο! Μου αρέσει το επιμελώς άτακτο στήσιμο των πετρών. Απωθημένο το έχω να φτιάξω ένα τέτοιο κοινωνικό με κογχυλόψαρα και πετρόψαρα.. Τόσα λίτρα και τόση ποικιλία βέβαια δεν την έχω καν ονειρευτεί.
|
πολύ ωραίο το ενυδρείο και τα ψάρια!
|
Πολυ ωραιο και ομορφα ψαρια...
|
όμορφο ενυδρείο με ωραίους κατοίκους , μόνο μια παρατήρηση δεξιά η επάνω πέτρες δεν ξέρω αν τις έχεις κολήσει αλλά φαίνονται σαν να αιωρούνται για δες το μήν εχεις καμια ζημιά...
|
Όμορφο!!!!!!!!
|
Tα πρωτα μικρα εχουν κανει την εμφανισει τους εδω και μερικες μερες :)
τα μικρα απο τα multi :D και τα μικρα απο τα julidochromis |
Μου αρεσει πολυ το ενυδρειο σου.Ωραιο στησιμο.
Κουκλια για τα μικρα σου. |
καλησπέρα φιλαράκι πολύ ωραίο το ενυδρείο σου να σε ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να ασχοληθώ με frontoses και κοχυλοψαρα ειναι δύσκολα ψάρια?σκαβουν πολύ?thank you
------------------------- ααααααααα και κάτι ακόμα αυτά τα τελεία κελυφοι από σαλιγκάρια απο πού τα αγόρασες?????????????????????????????????????????? ?????????????????????????? |
πολυ ομορφα τα ψαρακια σου, πως σκ..... βγαζετε τοσο καθαρες φωτογραφιες και εγω δε μπορω...
|
Παράθεση:
οι φροντοζες και τα κοχυλοψαρα εσκαβαν το πρωτο καιρο μεχρι να φτιαξουν το χωρο οπως αυτα ηθελαν , απο εκει και περα δεν εχω σκαψιματα και μετακομισεις :D:D τα κελυφοι τα αγορασα απο μαγαζι οπου πουλαει κρητικα προιοντα , πηρα τα σαλιγκαρια , τα καθαρισα και τα εβαλα μεσα ------------------------- Παράθεση:
|
Βαγγέλη περίμενε τα πρωτοβρόχια του Σεπτεμβρίου να πάμε στο βουνό να μαζέψουμε :D
Αν θυμάμαι καλά στο makro,το praktiker,και το leroy merlin έχουν έτοιμα διακοσμητικά σαλιγκάρια(μόνο το κέλυφος) |
Αν και φυτεμένος μου αρέσει πολυ το ενυδρειο σου .. :rolleyes:
|
Παράθεση:
|
xaxaxaxaxax ok bill
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board