|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!!!
τι σκουλήκια? έχω πάρει κάτι αποξηραμένα redworm αυτά λες? γιατί? |
|
|||
|
|||
![]()
Τα σκουληκια γενικοτερα εννοω... ειδικοτερα ομως, ναι και τα bloodworms να αποφευγεις (το συχνο ταισμα εννοειται).
|
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρών ταίζω κυρίως βυθιζόμενα μπιλάκια Cichlid Omni Pellets της Ocean Nutrition με σπιρουλίνα και σκόρδο (για το μάτιασμα
![]() και flakes Cichlid Color της Tropical καθημερινά και 2-3 φορές την εβδομάδα RedWorm και Tubivit της Tropical με tubifex και άλλες διάφορες σκουληκοπεριπτώσεις τα taeniatus τρώνε νωχελικά τα congo κατασπαράζουν το σύμπαν....... |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη προσπαθεια!
![]() και τα ψαρακια ιδιαιτερα. τα κονγκο θα γινουν υπεροχα οταν ενηλικιωθουν-ιδιαιτερα τα αρσενικα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
![]() βελτίωσα λίγο (κι εγώ) τις φωτό κούνησα το Κρίνουμ αριστερά και όσο πίσω πήγαινε η Ειρήνη(έτσι βάφτισα την θηλυκιά μου) έχει αρχίσει να σκάβει στην καρύδα της ![]() το Ph έφτασε το 7,2 !!!! και θεωρητικά το CO2 το 27 άφησα όλα τα κερατόφυλα να επιπλεύσουν(Αλλά κόλλησαν σε ένα σημείο όλα μαζί) και έφερα τα δύο μεγάλα ξύλα πιο κοντά (για να κάνω χώρο για το κρίνουμ) εκεί όμως που έφριξα σήμερα ήταν που ενώ μέχρι τις 8 η ώρα που έκανα τις διάφορες αλλαγές κλπ δεν είχα ίχνος καφέ σκούρου μουσάτου λεκέ στο μεγάλο μοπάνι γύρισα σπίτι πρίν λίγο και είδα έναν τεράστιο λεκέ σαν δίευρο !!!!!!!!! μέτρησα φωσφορικά και έχω 0,1mg/l το οποίο είναι λίγο... έτρεξα στο υπόμνημα με τις άλγες και αν κατάλαβα καλά-μιλάμε για ΒΒΑ το οποίο αναπτύσεται με χαμηλά επίπεδα CO2....ε όχι και χαμηλό το 27!!!!!!!! ρε γμτ-μόλις γλύτωσα απο το BGA πέρασα στο BBA??? προσπάθησα να το φωτογραφήσω αλλά μάταιο-δεν βγαίνει νόημα...... [IMG] ![]() δεν ξέρω αν φαίνεται - πάνω απο την ανούμπια που είναι στο μεγάλο μοπάνι με την τρύπα στο κέντρο |
|
||||
|
||||
![]()
![]() αυτήν έστειλα στον διαγωνισμό ![]() ![]() -χάρμα οφθαλμών ε!!!!!!!!!το απαυγασμα της lo-fi φωτογραφικής τέχνης με εσάνς πρωτάρη ακουαρίστα -πιστεύω πως θα πάω πολύ καλά για το χμμμμ επίπεδό μου θα το πώ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() του χρόνου θα είμαι πιο έτοιμος.......αυτήν την έστειλα κάπως .....στο πόδι!!! και πρέπει να βρώ και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας δεν έβγαλα πολλές για να καταλήξω καμιά εκατοστή μόνο!!! καλή επιτυχία στις αξιόλογες συμμετοχές απο την χώρα μας ![]() ------------------------- άσχετα με τον διαγωνισμό είχα κλείσει τους κυκλοφορητές για να μην κουνιούνται τα πάντα και παρατήρησα ότι τα ψάρια μαλλον το προτιμούσαν η συμπεριφορά τους ήταν πιο ήρεμη είχαν βγεί όλα στο μπροστά χώρο και ειδικά το "ζευγαράκι μου" πρώτη φορά το είδα να κάθεται ακίνητο στο κέντρο του ενυδρείου και να με παρατηρεί τόσο ήρεμο τα δε κόνγκο που πάντα πάνε πέρα δώθε "ανεμοκούβαρα" τώρα κινούνταν και αυτά νωχελικά.......... ειλικρινά αν δεν είχα το θέμα με το κυανοβακτήριο θα γύρναγα όλη την κυκλοφορία όπως την είχα παλιά-να επιστρέφει με σπρέι μπάρ στην επιφάνεια που δεν είχα τόσο ρεύμα σε όλο το ενυδρείο......... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikrosaquaristas : 30-05-11 στις 23:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα τα pelvicachromis δεν θελουν μεγαλη ροη.Μια μετρια τους αρκει.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 44 | 27-05-11 21:00 |
Μαύρες κηλίδες σε Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-04-11 16:36 |
Pelvicachromis taeniatus αλλα τι? | beat89 | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 06-03-11 13:13 |
Congo tetra | theodor72 | ¶λλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 1 | 10-03-08 22:52 |
ALBINO CONGO TETRA | gutsi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 13-10-07 10:18 |