|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ πολύ - το θεωρητικό το οφείλω όλο σε εσάς!!!!
όλες οι παρατηρήσεις σας δεκτές -το καλαμιστράτουμ θα πάει πίσω (θα δώ που...) το νερό είναι κάτω γιατί είναι μία μέρα πρίν την αλλαγή το καπάκι λείπει γιατί θα το φτιάξω όταν αποφασίσω ότι δεν θα ξαναλλάξω τίποτα Τα κερατόφυλλα όντως είναι καλύτερα να επιπλέουν (τα είχα μισά μισά τώρα τα άφησα όλα επάνω) Φωτοπερίοδος μειώθηκε ![]() Raven οι ανούμπιές σου θα δώσουν μία αχνή νότα aquascape στο ενυδρείο μου ,ερχόμενες απο χέρια ενός aquascaper - Τιμή μου να τις φιλοξενώ (στείλτες γρήγορα !!!!! κάθε Τετάρτη είμαι Αθήνα στείλε πμ ) ___επίσης γίνονται δεκτές και Νυμφαίες !!!!!!!!! Fishme1 με το καλό η γέννα -ελπίζω να έχεις κάνει αναγγελία και να μην είσαι κι εσύ ένας BYB !!!!!!!!!Ευχαριστώ ξανά -παλιόπαιδο Τα pelvicachromis ο Μάνθος τα είπε Moliwe αλλά στο μαγαζί δεν έχουν χρώματα οπότε μπορεί να έκανε λάθος ο άνθρωπος-taeniatus είναι σίγουρα πάντως και υγιέστατα επίσης Και υποψιάζομαι ότι τα παραποιεί η φωτογραφία χρωματικώς - εγώ όσο το έψαξα για Moliwe τα βλέπω .... τουλάχιστον δεν είναι μίνι πίντσελ που τελικά έγινε 20 κιλά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα γκάπι χαρίζονται - είναι ότι απέμεινε απο τα γκάπι που με χαρά ο γείτονας μου ανακοίνωσε ότι "είδα που έκανες ενυδρείο και σου έστειλα μερικά ψαράκια απο τα δικά μου" μέχρι να περάσει ο καιρός που δεν θα τον προσέβαλα επιστρέφοντας "το δώρο του" τα άτιμα γέννησαν πάνω απο 40 τα οποία βρήκα και χάρισα καμιά 30 αλλά έχουν μείνει αυτά τώρα και χαρίζονται ξαναλέω ![]() υπάρχει και σχετικό θέμα με τίτλο "Γκάπιασε ο τόπος" τρέξτε όλοι γρήγορα να μου ζητήσετε-θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας !!!!!!!!!!!!! Τα taeniatus είναι δύο lovebirds κοινώς ερωτοπιτσουνάκια-όλη μέρα κυκλοφορούν μαζί σαν δεμένα απο το πτερύγιο και κινούνται αργά και νωχελικά Τα congo πάνε πάνω κάτω σαν αφηνιασμένα και όταν τρώνε κάνουν εφόρμηση στην επιφάνεια λές και είναι όρκες που την πέφτουν σε τίποτα φώκιες αράζουν σπάνια πίσω απο το μεγάλο ξύλο δεξιά αλλά ανα ένα δευτερόλεπτο κάποιο ξεπροβάλλει και κοιτάει την κίνηση και βέβαια αν πλησιάσεις το ενυδρείο πετάγονται όλα έξω και αρχίζουν τα "πέρα-δώθε" σταυρώστε δάχτυλα να γλύτωσα απο το BGA γιατί δεν θα αντέξω πάλι σκούπες βυθού και καυτηριασμούς των πάντων .......... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Moliwe ειναι βεβαιο οτι δεν ειναι.Μαλλον ειναι καποια μορφη εκτροφης οπως ειναι κ τα δικα μου.Αυτο το λαθος ειχε κανει κ με εμενα πριν μερικους μηνες,στελνοντας μου moliwe που τελικα δεν ηταν,αρα τωρα δεν ξερω κατα ποσο θεωρειτε λαθος. |
|
||||
|
||||
![]()
μην γίνεσαι υπερβολικός
![]() ![]() ![]() προσωπικά δεν ζήτησα moliwe - kribensis ζήτησα δεν είχε έχω pelvicachromis taeniatus μου λέει ,εκτροφής το τι ποικιλία είναι τον ρώτησα 3 μέρες μετά και μου είπε moliwe αλλά εκτροφής μου ξαναλέει βασικά πιστεύω ότι είναι το ίδιο ψάρι και απλά αλλάζει χρώμα ανάλογα τον βιότοπο και την ποιότητα της τροφής-άρα στο ενυδρείο μας προφανώς ξανααλλάζει κάπως απο γεννιά σε γεννιά οπότε .... πολύ ψιλά γράμματα.......... ![]() γενικά,προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος μαζί του και όλοι που μου τον πρότειναν μου είπαν ότι "φροντίζει τα ψάρια του" και με κάνεις να νιώθω άσχημα αξιοποιώντας το φυσικό σου δικαίωμα να εκφράσεις την άποψή σου μεν αλλά για κάτι τόσο μικρό που δεν αξίζει να τον υποσκάπτεις μιάς και την παλεύει μέσω αυτού του δρόμου της ικανοποίησής μας πολύ φιλικά πάντα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου δεν τον υποσκαπτω.Μην ειμαστε κ υπερβολικοι.Απλα λεω οτι αν εκανε το ιδιο πραγμα 2 φορες τοτε δεν ειναι απο λαθος.Απλα αυτο.
![]() Αφου σου εξηγεισαι ακριβως τι σου εδωσε τοτε δεν υπαρχει θεμα για το αν ειναι ή οχι moliwe.Κ εγω πηρα απο αυτον επειδη ολοι μου ειπαν οτι τα προσεχει τα ψαρια του. Αυτο που συμβαινει με τα taeniatus εκτροφης ειναι οτι μετα απο καποιες γεννιες χανουν τα χαρακτηριστικα της αγριας μορφης.Για αυτο κ δεν φαινεται ξεκαθαρα σε ποια ποικιλια ανηκουν. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μικρε μου ακουριστα, εισαι σε πολυ καλο δρομο και το ενυδρειο σου θα γινει κουκλα.
Οντως τα taeniatus σου δεν ειναι της ποικιλιας 'Moliwe'. Προφανως ειναι αναπαραγωγης (εκτροφης). Κοιτα να τα χαρεις μιας και ειναι ιδιαιτερα ψαρια... και πολυ πιο ησυχα απο τα κοινα κριμπενσις. Απλα φροντισε να αποφευγεις το συχνο ταισμα με σκουληκια. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!!!
τι σκουλήκια? έχω πάρει κάτι αποξηραμένα redworm αυτά λες? γιατί? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 44 | 27-05-11 21:00 |
Μαύρες κηλίδες σε Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-04-11 16:36 |
Pelvicachromis taeniatus αλλα τι? | beat89 | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 06-03-11 13:13 |
Congo tetra | theodor72 | ¶λλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 1 | 10-03-08 22:52 |
ALBINO CONGO TETRA | gutsi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 13-10-07 10:18 |