|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα αξιζει τον κοπο να δοκιμασεις, εστω για την ικανοποιηση του ζιζανιου του diy.
![]() Προσεξε μονο να ελεγχεις συχνα την καλη λειτουργια του, μην τυχον εχουμε ψαροσουπες... ![]() Παντως οτι και να αποφασισεις, ο κινεζικος ερχεται γυρω στα 25 ευρω, και ειναι αξιοπιστος. (ειναι αυτος στην φωτογραφια) Στο ebay αν σε ενδιαφερει μονο η ψηξη, θα βρεις και με πολυ λιγοτερα ευρω.
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια μηπως εχετε κανα λινκ με καποιον κοντρολερ σε πολυυυυ χαμηλη τιμη γιατι ... λεφτα.. τεεελλοοοοςςςς....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
19,99 Aυστραλιανά δολλάρια = 14,99 ευρώ. Δε νομίζω να βρεις κάτι φθηνότερο. Και είναι διπλός, για ψύξη και θέρμανση. Και μαύρος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλυτερα να ειναι πλαστικος. ------------------------- Παράθεση:
http://www.e-anagnostou.gr/θεροποιητές-inverters-μετατροπείς-τάσης-τροφοδοτικά-πολυπάκ-220vac->3/4.5/6/7.5/9/12-vdc-108ce-τροφοδοτικο-πολυπακ-500ma-p-4933.html
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 25-05-11 στις 23:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
α,οκ κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου αλλα μου φαινοτανε λιγο κανιβαλια και ειπα μηπως υπαρχει κατι αλλο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια, τι μεγεθος εχει ο κοντρολερ?
------------------------- θελω να δω αν μπορω να τον βαλω στο καπακι μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 25-05-11 στις 23:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(8.4 x 7.6 x 3.3 cm)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θέλεις κάτι καλύτερο, εγώ έχω πάρει αυτό το τροφοδοτικό. http://www.markidis.gr/product_info....ducts_id=22024 Ειναι ρυθμιζόμενο, switching, άρα δηλαδή μικρό μέγεθος, βάρος και περισσότερο ρεύμα (πιο υσχηρό).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτος βλεπω βγαζει 220/10αμπερ και στη θερμανση και στην ψυξη.βαζετε μετασχηματιστη για τα ανεμιστηρακια?και ποιον? ειδα τωρα το θεμα εδω κατατοπιστικοτατο εκτοε απο ενα πραγμα.συνδεετε ανεμιστηρα μεγαλο που λειτουργει με 220 η βαζετε ανεμιστηρακια 12βολτα? και ποιο μετασχηματιστη 220/12 βαζετε?υπαρχει κατι συγκεκριμενο η θα βρω στο φανο η κατουμα στο κεντρο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |