|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
19,99 Aυστραλιανά δολλάρια = 14,99 ευρώ. Δε νομίζω να βρεις κάτι φθηνότερο. Και είναι διπλός, για ψύξη και θέρμανση. Και μαύρος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλυτερα να ειναι πλαστικος. ------------------------- Παράθεση:
http://www.e-anagnostou.gr/θεροποιητές-inverters-μετατροπείς-τάσης-τροφοδοτικά-πολυπάκ-220vac->3/4.5/6/7.5/9/12-vdc-108ce-τροφοδοτικο-πολυπακ-500ma-p-4933.html
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 25-05-11 στις 23:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
α,οκ κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου αλλα μου φαινοτανε λιγο κανιβαλια και ειπα μηπως υπαρχει κατι αλλο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια, τι μεγεθος εχει ο κοντρολερ?
------------------------- θελω να δω αν μπορω να τον βαλω στο καπακι μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 25-05-11 στις 23:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(8.4 x 7.6 x 3.3 cm)
|
||||
|
||||
![]()
αμα το 3.3 ειναι το υψος ειναι μια χαρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ύψος είναι. Οι διαστάσει είναι Β x Π x Υ.
Υπόψιν ότι το βάθος μπορεί να γίνει και αυτό 7.6 αφού ουσιαστικά αυτό που τον μακραίνει είναι ένα είδος καπάκι για τα καλώδια. Αν εσύ τώρα τον βάλεις μέσα σε ένα κουτάκι, το καπάκι αυτό δεν χρειάζεται να μπει. Οπότε γίνεται 7.6 x 7.6 x 3.3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θέλεις κάτι καλύτερο, εγώ έχω πάρει αυτό το τροφοδοτικό. http://www.markidis.gr/product_info....ducts_id=22024 Ειναι ρυθμιζόμενο, switching, άρα δηλαδή μικρό μέγεθος, βάρος και περισσότερο ρεύμα (πιο υσχηρό).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |